Inici -> Ajuntament -> Alcalde -> Activitat

Benlloch agraeix a l'alcaldessa de Belfast la seua hospitalitat i destaca les oportunitats que el Villarreal obri per a la ciutat

dimecres, 11 d'agost de 2021

Recepció a l'Ajuntament de Belfast

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha sigut rebut aquest matí per l'alcaldessa de Belfast, Kate Nicholl, en una visita protocol·lària amb motiu del partit que enfronta aquesta nit el Villarreal i el Chelsea a la capital d'Irlanda del Nord. Benlloch, que ha estat acompanyat pel president de la Diputació, José Martí, i pels regidors d'Esports i Salut, Javier Serralvo, i de Territori, Emilio M. Obiol, ha agraït a la màxima dirigent de Belfast l'hospitalitat de la ciutat amb l'afició grogueta.

"Belfast és una ciutat impressionant, que ens està fent sentir a tots els aficionats del Villarreal com a casa. Per això, he volgut transmetre a l'alcaldessa el nostre agraïment i la nostra voluntat que aquest primer contacte puga ser l'inici d'una relació més estreta que ens permeta aprofitar les oportunitats que la col·laboració internacional ens obri", valora Benlloch. "Perquè tenir un equip com el Villarreal a casa, a part d'omplir-nos d'orgull i de passió grogueta, s'ha convertit també per a la ciutat en un aparador internacional i una font d'oportunitats per a les nostres empreses i el nostre futur", agrega. "No podríem tenir millor ambaixador en el món; un club que, amb humilitat i esforç, amb una aposta clara pel planter i amb una implicació constant amb la ciutat, ha fet realitat, i estic segur que ho continuarà fent, la il·lusió de tot un poble", conclou.

L'alcalde ha fet lliurament a l'alcaldessa de Belfast d'alguns detalls protocol·laris, com un gravat de la planta de Viciana de la ciutat, a més d'una samarreta del Vila-real, facilitada pel club. Nicholl, per part seua, ha entregat a la delegació vila-realenca una reproducció de l'escut de la capital de l'Ulster.

Galeria multimèdia

Imatges

Recepció a l'Ajuntament de Belfast_1 Recepció a l'Ajuntament de Belfast_2
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es