Inici -> La teua ciutat

Vila-real ofereix suport al Govern i a les organitzacions internacionals per a l'acolliment d'exiliats afganesos

tornar Imprimir

divendres, 20 d'agost de 2021

Cooperació, Solidaritat i Integració, Ajuntament, Sala de premsa

Vila-real ofereix suport al Govern i a les organitzacions internacionals per a l'acolliment d'exiliats afganesos

L'Ajuntament de Vila-real ofereix recursos i col·laboració al Govern central i a les organitzacions internacionals en la gestió de la crisi humanitària a conseqüència de la situació política a l'Afganistan després de la presa del país per part dels talibans. L'Alcaldia elevarà a la Junta de Portaveus una proposta per a col·laborar en l'acolliment de persones exiliades procedents de l'Afganistan i sol·licitar a la comunitat internacional que vetle per la vida i els drets de les dones i xiquetes del país. L'equip de govern confia a comptar amb el suport de tots els grups municipals per a poder tramitar la proposta com una declaració institucional per a la seua aprovació en el pròxim Ple ordinari que tindrà lloc el 31 d'agost.

"Vila-real és una ciutat solidària i compromesa amb les causes humanitàries com hem demostrat en altres ocasions i també ara volem estar al costat del Govern central i les organitzacions internacionals en aquesta crisi humanitària, oferint els recursos que tenim al nostre abast i sobretot obrint els braços a les persones exiliades que han d'abandonar el seu país en estar en perill les seues vides, sobretot en el cas de les dones i xiquetes, que són un col·lectiu especialment vulnerable", ha explicat la primera tinent d'alcalde i coordinadora d'Alcaldia, Silvia Gómez.

En la proposta d'Alcaldia s'incidirà també en la petició al fet que la comunitat internacional treballe per a garantir els drets fonamentals al país, ara controlat pels talibans, i el reconeixement de la igualtat de drets per a dones i xiquetes.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es