Inici

Vila-real incideix en la lluita contra els mosquits per a evitar la seua proliferació per les pluges i les altes temperatures

tornar Imprimir

diumenge, 22 d'agost de 2021

Sala de premsa, Sanitat

Tractaments per a evitar la proliferació de mosquits al terme municipal

Vila-real incideix en la lluita contra els mosquits per a evitar la seua proliferació per les pluges i les altes temperatures

L'Ajuntament de Vila-real no baixa la guàrdia en la lluita contra els mosquits per a atallar possibles focus arran de les pluges recents i les altes temperatures i mantindre un control periòdic que evite la proliferació d'aquests insectes tan molestos. L'empresa encarregada de realitzar els tractaments efectua inspeccions i actuacions durant tot l'any, però de manera especial a l'estiu, quan la problemàtica és més habitual. En aquests mesos, els controls i tractaments es duen a terme de manera setmanal, tal com explica la regidora responsable de Sanitat, Silvia Gómez.

"En la lluita contra els mosquits és important la constància en els tractaments i també la prevenció", assegura Gómez, qui recorda a la ciutadania que "han de vigilar també que en les seues llars no hi haja cap punt d'acumulació d'aigua estancada que puga donar lloc a un focus". "Des de l'Ajuntament de Vila-real estem fent tot el que és a les nostres mans perquè la presència d'aquests insectes no siga un problema i per a actuar tant de manera preventiva com en el moment en què se'ns comunica l'existència d'algun punt més problemàtic", assenyala la regidora de Sanitat.

L'empresa encarregada dels tractaments actua durant aquests dies en diferents àrees periurbanes, zones d'horta, solars situats a l'entrada sud de la ciutat, entorn de l'Hospital de la Plana, entorn del riu Millars i Termet; a més, en el nucli urbà també es revisen zones verdes, séquies i embornals.

L'Ajuntament de Vila-real ha rebut a més una subvenció per part de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, que té com a finalitat col·laborar en el finançament dels tractaments per a combatre el mosquit tigre durant l'exercici de 2021. La quantitat assignada a Vila-real és de prop de 650 euros, una aportació que es rebrà a través de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies.

Galeria multimèdia

Imatges

Tractaments per a evitar la proliferació de mosquits al terme municipal _1
Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es