Inici -> Àrees -> Festes -> Junta de Festes -> Festes de la Mare de Déu de Gràcia

El Consell Rector de Festes aprova el programa d'actes de la Mare de Déu de Gràcia amb la unanimitat de tots els partits

dijous, 26 d'agost de 2021

Consell Rector de Festes d'agost de 2021

El Consell Rector de Festes, en el qual estan representats la Junta de Festes, la Comissió de Penyes i tots els grups municipals, ha aprovat hui per unanimitat el programa d'actes per a les festes de la Mare de Déu de Gràcia, que se celebraran del 3 al 12 de setembre complint amb els protocols i mesures de prevenció per la pandèmia. La programació preparada per la Regidoria de Festes, la Junta de Festes i la Comissió de Penyes ha comptat amb el consens de tots els partits: PSPV, Partit Popular, Compromís, Ciutadans, Unides Podem i Vox.

Durant la celebració del Consell Rector de Festes, presidit per l'alcalde, José Benlloch, el president de la Junta de Festes, Toni Carmona, ha detallat el programa, que compta amb prop de 90 actes culturals, musicals, infantils, taurins i religiosos, tots ells adaptats als protocols covid, com la delimitació d'espais per a la celebració d'aquestes activitats o el control d'aforament, entre d'altres.

El regidor de Festes, Diego A. Vila, ha ressaltat el treball de la Junta de Festes i la Comissió de Penyes "per a preparar una programació d'actes adaptada a la situació sanitària que ens permetrà honrar a la nostra patrona, sempre des de la prudència i la responsabilitat". En aquest sentit, l'edil ha fet una "crida" a la ciutadania perquè visca aquestes festes des de la moderació, el sentit comú i sobretot des del compliment de les normes i recomanacions que l'alcalde dictarà a través d'un bàndol la setmana vinent. Així mateix, Vila ha avançat que es realitzarà difusió d'aquestes mesures així com dels protocols que s'aplicaran per a la celebració dels diferents actes del programa.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es