Inici

Benlloch delega Serveis Públics en Xus Madrigal per a assegurar la resposta de la Regidoria en festes i davant la possible gota freda

tornar Imprimir

dimecres, 1 de setembre de 2021

Ajuntament, Sala de premsa, Serveis públics

Xus Madrigal

Benlloch delega Serveis Públics en Xus Madrigal per a assegurar la resposta de la Regidoria en festes i davant la possible gota freda

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha signat hui la delegació de la Regidoria de Serveis Públics en el regidor Xus Madrigal després de la marxa del fins ara responsable d'aquest departament, Francisco Valverde, que ha deixat la política municipal per a iniciar una nova etapa en el sector privat. El primer edil va anunciar la seua intenció de realitzar una remodelació de govern després de la renúncia de Valverde, però ha avançat la delegació d'aquest departament en l'actual regidor d'Economia, Xus Madrigal, "amb l'objectiu de garantir la resposta àgil en aquest moment en què estan a punt de començar les festes patronals i quan hi ha la previsió d'una possible gota freda en forma de DANA (depressió aïllada en nivells alts) que ens obliga a estar preparats i a no perdre cap minut en la gestió d'una regidoria tan important com Serveis Públics".

Per aquest motiu, l'alcalde ha rubricat hui mateix la delegació de competències, una vegada la renúncia de Francisco Valverde es va fer efectiva en el Ple d'aquest dimarts. Així, Madrigal assumeix Serveis Públics i manté de moment també les competències en Economia. Les competències en matèria d'Informàtica i Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC), que també estaven en mans de Valverde, queden a l'espera de la remodelació de govern en la qual treballa Benlloch. En aquest sentit, l'alcalde ha explicat que ultima un canvi de govern "profund" que "afectarà l'estructura municipal, configuració de les comissions informatives, Junta de Govern i organització de la casa". Per això, Benlloch preveu anunciar aquesta remodelació una vegada prenga possessió el nou edil que cobrirà la vacant de Valverde en el grup socialista, Eduardo Pérez Arribas.

De moment, Madrigal assumeix les competències de Serveis Públics, que engloben els departaments de Parcs i Jardins, Obres, Enllumenat Públic, Manteniment Urbà, Telecomunicacions i Termet; també el seguiment dels contractes de gestió del servei de recollida de residus sòlids i explotació de l'ecoparc, de gestió del servei públic de neteja viària i manteniment de papereres, de gestió del servei de neteja d'edificis, dependències i immobles municipals i de concessió d'aigües potables. L'alcalde es reserva, per ara, les competències en Informàtica i TIC, a l'espera de la remodelació de govern.

Cal recordar que Benlloch va explicar que la reestructuració de l'equip de govern "ja estava prevista des de fa uns mesos atesa la intenció de Valverde de deixar el càrrec com a regidor a mitjan legislatura i perquè, a més, en totes les legislatures he dut a terme una remodelació en l'equador del mandat".

L'alcalde ha explicat que, en la nova etapa de govern que s'iniciarà amb aquesta renovació, les prioritats seran "la recuperació econòmica, la recuperació social i la reconnexió amb la societat civil, així com la millora dels serveis municipals, als quals podrem dedicar un major esforç econòmic després d'haver hagut de derivar a la lluita contra el virus prop de 4 milions d'euros en poc més d'un any".

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es