Inici -> Àrees -> Festes -> Junta de Festes -> Festes de la Mare de Déu de Gràcia

Vila-real obri les exposicions amb motiu de les festes de la Mare de Déu de Gràcia

dijous, 2 de setembre de 2021

Obertura de les exposicions de les festes de la Mare de Déu de Gràcia

Aquest dijous s'han obert les exposicions amb motiu de les festes de la Mare de Déu de Gràcia. L'alcalde, José Benlloch; el regidor de Festes, Diego A. Vila, i altres regidors de la corporació han participat en la inauguració dels diferents espais expositius, juntament amb les reines i dames i el president de la Junta de Festes, Toni Carmona.

Al Museu de la Ciutat Casa de Polo, dins del Memorial Democràtic de Vila-real, es pot visitar l'exposició titulada "Vila-real sota les bombes", de Toni Pitarch i Domingo Font, comissariada per José Albelda i organitzada per la Regidoria de Cultura. La Casa de l'Oli acull l'exposició de la 27a Mostra del Concurs de Fotografies "El món del parany", organitzada per Apaval, amb la col·laboració de les regidories de Cultura i de Tradicions.

A les sales d'exposicions de la Fundació Caixa Rural Vila-real s'exposa la mostra de Fandos titulada "De l'abstracció a la representació", olis, acrílics i dibuixos, comissariada per Carlos Gómez i José Antonio Arias. I finalment, al Mur de l'Art Visual de la plaça Major, s'ha instal·lat l'exposició de fotografies titulada "Festes a Vila-real" dels socis i les sòcies de l'Agrupació Fotogràfica Sarthou Carreres.

Més fotografies de l'obertura de les exposicions, al Flickr de l'Ajuntament de Vila-real

Galeria multimèdia

Imatges

Obertura de les exposicions de les festes de la Mare de Déu de Gràcia_1 Obertura de les exposicions de les festes de la Mare de Déu de Gràcia_2 Obertura de les exposicions de les festes de la Mare de Déu de Gràcia_3
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es