Inici

Serveis Públics reforça la neteja i adequació dels parcs al costat dels centres educatius davant l'inici del curs

tornar Imprimir

divendres, 3 de setembre de 2021

Sala de premsa, Serveis públics

Serveis Públics reforça la neteja i adequació dels parcs al costat dels centres educatius davant l'inici del curs

La Regidoria de Serveis Públics duu a terme en aquests dies una actuació extraordinària de neteja i adequació dels parcs i jardins situats a l'entorn dels centres educatius de la ciutat. Aquestes labors tenen com a objectiu que aquestes zones d'esplai estiguen a punt per a la imminent arrancada del curs escolar, dimecres 8 de setembre. El regidor de Serveis Públics, Xus Madrigal, ha detallat que "després dels mesos de l'estiu, en els quals la ciutat es queda més buida, amb el retorn a les classes, els parcs tornen a ser un espai de joc i reunió per a les famílies i volem que estiguen en les millors condicions possibles, per la qual cosa hem activat aquest reforç extraordinari".

Així les coses, el Departament de Serveis Públics realitzarà aquest condicionament especial durant els pròxims dies, incidint sobretot en la neteja i manteniment de les zones enjardinades i d'oci infantils situades al costat dels centres educatius, que solen ser punt de trobada per als més xicotets en acabar la jornada escolar.

D'altra banda, també s'escometran treballs de desbrossament i neteja a l'entorn del molí de la Vila, més concretament al llit de l'antic barranc, on existeix una zona de vegetació típica mediterrània, amb la finalitat d'eliminar les espècies no autòctones.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es