Inici -> Àrees -> Festes -> Junta de Festes -> Festes de la Mare de Déu de Gràcia

Vila-real reviu la Nit de la Xulla, Festa d'Interés Turístic Provincial, amb una crida al Coneixement! davant la covid-19

dilluns, 6 de setembre de 2021

Nit de Xulla MDG2021

Els carrers i casals de la ciutat han pogut omplir-se de nou de fogueres i brases per a reviure una de les tradicions més populars de les festes patronals de Vila-real, la Nit de la Xulla, amb un horari de tancament de penyes ampliat fins a les 3.00 h en aplicació de la nova normativa de prevenció de la covid-19 del Consell. La campanya Coneixement!, recuperada enguany amb motiu de la pandèmia, ha recorregut els casals amb una crida al coneixement, la responsabilitat i la prudència davant la covid-19.

Prèviament a la xulla, a la plaça Major ha tingut lloc la tercera edició de la trobada per a elaborar allioli, que compta amb la participació de la Regidoria de Turisme, Diputació de Castelló, Patronat Provincial de Turisme, Fundació Caixa Rural de Vila-real, Cooperativa, Pascual Gil SL, restaurant El Casino i Junta de Festes. Els participants han rebut els ingredients necessaris per a elaborar l'allioli i un morter.

A més, a la plaça de la Vila ha tingut lloc una nova edició de la campanya de recollida d'aliments, en aquesta ocasió arròs destinat a l'ONG Smara, i la Congregació de Filles de Maria Immaculada ha inaugurat la tradicional exposició de les festes, dedicada en aquesta ocasió al Villarreal CF i el títol de campió de l'Europa League.

Més imatges de les festes, en el Flickr de l'Ajuntament

Galeria multimèdia

Imatges

III Trobada per a preparar allioli III Trobada per a preparar allioli_1 Exposició de la Puríssima en homenatge al Villarreal CF

Veure més imatges

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es