Inici -> Àrees -> Innovació -> Notícies d'innovació

Més de vint empresaris interconnectats a través de Globalis

tornar Imprimir

dimarts, 7 de setembre de 2021

Sala de premsa, Innovació

Fòrum Interconectados de Globalis

Més de vint empresaris interconnectats a través de Globalis

La segona Jornada d'Interconnectats, organitzada per la Fundació Globalis en col·laboració amb l'Ajuntament de Vila-real i la Diputació de Castelló, ha comptat amb una vintena d'empreses i emprenedors de la província que han compartit les seues experiències i han pogut fer networking amb la resta dels assistents. Al llarg d'aquesta sessió, també ha participat Santiago Roses, CEO i cofundador de Brok-air, l'empresa aeronàutica situada a l'aeroport de Castelló que ha explicat el seu model de negoci de serveis aeronàutics en l'àrea del manteniment, l'enginyeria i handling per a aviació comercial i executiva. Els assistents a aquesta sessió empresarial també s'han format en "L'experiència de client com a clau per a impulsar la teua empresa", impartida per l'empresa vila-realenca Pinchaaqui.es.

La guinda a aquestes Jornades Interconnectats serà el IX Fòrum Nacional d'Innovació: Oportunitats en el Sector Aeroespacial i Aeronàutic que organitza Fundació Globalis el pròxim 17 de setembre a les 10.00 hores i que serà retransmés a través de diferents plataformes en línia de Globalis - Youtube, Facebook i Zoom amb la inscripció prèvia en www.fundacionglobalis.org- i de Teve4.

Amb aquesta acció es pretén mostrar una radiografia de les tendències de futur en el sector aeroespacial i aeronàutic amb l'objectiu de presentar diferents camins i alternatives perquè empreses, organitzacions i professionals siguen capaces d'avançar innovant i progressar emprenent en un sector en auge a la província gràcies a la ubicació de l'aeroport de Castelló que fomenta noves oportunitats sostenibles de negoci. Fundació Globalis aposta en aquest projecte per promoure i vertebrar la relació empresarial des de Vila-real entre el nord i sud, est i oest de la província mitjançant la xarxa d'empresaris i emprenedors que sorgeix d'aquestes trobades.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es