Inici -> Àrees -> Festes -> Junta de Festes -> Festes de la Mare de Déu de Gràcia

La Policia Local incrementa les intervencions per avisos en penyes, amb mig centenar de queixes en l'equador de festes

dimecres, 8 de setembre de 2021

Les festes de la Mare de Déu de Gràcia superen l'equador, amb relativa normalitat en el balanç policial, malgrat el notable increment en el nombre de queixes ateses i resoltes per la Policia Local. Amb 53 intervencions en penyes i casals, tan sols s'han registrat dues denúncies en el que portem de festes. Els motius: no estar registrada o provocar molèsties al veïnat.

"Estem veient un nivell de conscienciació ciutadana molt important, sobretot en el tema de la prevenció de la covid-19. La gent està preocupada i, quan veu un comportament que consideren incívic o contrari a la normativa vigent, ens avisa. La Policia Local es persona en el lloc i, normalment, es resol la incidència sense majors problemes", detalla el comissari principal cap de la Policia Local, José Ramón Nieto. Per incompliment de la normativa covid-19 s'han interposat un total de 3 denúncies, cap d'elles per incompliment de l'horari de tancament. Per un altre tipus d'infraccions o delictes, es comptabilitzen fins al moment 23 denúncies, principalment per baralles, miccionar en la via pública, venda ambulant o alcoholèmia.

"Aquestes són unes festes completament atípiques, que no podem comparar amb les celebracions patronals prèvies a la pandèmia. No podem obviar que hi ha un cert temor al fet que es produïsquen excessos i comportaments censurables aquests dies; però en tot cas es tracta d'actituds de caràcter puntual a les quals la nostra Policia Local està donant resposta de la millor manera possible", adverteix la regidora de Seguretat Ciutadana, Silvia Gómez, que agraeix a la ciutadania la col·laboració per fer de les festes de la Mare de Déu de Gràcia unes festes segures.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es