Inici

Normalització Lingüística convoca les subvencions dirigides a associacions per a la promoció i l'ús del valencià

tornar Imprimir

dissabte, 11 de setembre de 2021

Sala de premsa, Normalització Lingüística

Normalització Lingüística convoca les subvencions dirigides a associacions per a la promoció i l'ús del valencià

La Regidoria de Normalització Lingüística ha convocat les subvencions dirigides a associacions sense ànim de lucre per a la promoció i l'ús del valencià. La convocatòria de 2021 està oberta i es poden presentar les sol·licituds a través de la seu electrònica de l'Ajuntament de Vila-real, en la qual també es poden consultar les bases de la convocatòria, en el tauler d'anuncis i edictes electrònics.

El termini de 20 dies hàbils per a presentar les sol·licituds d'ajudes comença el 10 de setembre i finalitza el 7 d'octubre de 2021. Les associacions hauran de fer constar el patrocini de la Regidoria de Normalització Lingüística tant en les activitats com en els materials que presenten en aquesta convocatòria, que ha establit una dotació de 9.000 euros que es repartirà entre totes les associacions que presenten la sol·licitud d'ajudes.

Alguns dels criteris que tindrà en compte la Comissió de Valoració per a l'assignació de la subvenció són, entre d'altres, que els projectes promoguen la recuperació i el foment de l'ús del valencià en tots els àmbits de la vida ciutadana, que compten amb la participació directa dels beneficiaris en la seua elaboració, desplegament i execució, fent els vila-realencs i vila-realenques subjectes i protagonistes de l'acció realitzada; que impulsen la recuperació i el manteniment de tradicions pròpies, i l'abast i els efectes duradors de les actuacions proposades.

Aquestes subvencions estan regulades per l'Ordenança de concessió de subvencions econòmiques a associacions sense ànim de lucre d'àmbit local per a la promoció i l'ús del valencià, aprovada pel Ple el 28 de setembre de 2015.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es