Inici -> Àrees -> Esports -> Notícies esports

Vila-real enforteix el suport a l'esport en pandèmia amb el repartiment de 220.000 euros entre clubs i primers equips

dissabte, 11 de setembre de 2021

Javier Serralvo, regidor d'Esports i Salut.

L'Ajuntament de Vila-real incrementa el suport econòmic als clubs de la ciutat per a enfortir el suport municipal tant a l'esport base com als primers equips després dels mesos més durs de la pandèmia, que també ha afectat de manera negativa a l'activitat d'aquestes entitats. Així, en total, en aquesta convocatòria es repartiran 220.000 euros entre patrocinis a clubs i primers equips, la qual cosa suposa 30.000 euros més que el 2020. "Des de l'Ajuntament de Vila-real som sensibles a la situació per la qual travessen les entitats esportives de la ciutat, que han tingut un minvament econòmic a causa del fre que ha suposat la pandèmia en l'activitat que desenvolupen", indica el regidor d'Esports, Javier Serralvo.

Per a contrarestar aquests efectes de la covid-19 en l'esport base i consolidar l'aposta esportiva del municipi, el consistori ha augmentat la partida destinada als patrocinis de clubs, que passa de 145.000 euros a 165.000 euros. Aquesta quantitat es repartirà entre un total de 30 clubs; així mateix, també creix la quantitat prevista per a patrocinar els primers equips. En aquest cas, la dotació econòmica passa de 45.000 euros l'any passat a 55.000 euros en aquesta convocatòria, "tenint en compte que aquests equips, en estar en categories superiors, han d'afrontar un desemborsament major, per exemple en desplaçaments, a l'hora de competir". En aquesta ocasió es patrocinarà un total de 5 equips.

Aquest increment permetrà que cada club puga rebre una aportació superior a la de 2020. "L'Ajuntament de Vila-real està travessant per un moment complicat des del punt de vista financer, pel deute heretat i el llast de l'urbanisme al qual hem de fer front dia a dia, però som conscients que en aquest moment els esforços han d'anar destinats principalment a pal·liar les conseqüències de la pandèmia", recalca Serralvo.
La concessió d'aquests patrocinis de clubs i primers equips es troba en tràmit, tal com explica el regidor d'Esports, i la intenció és "abonar-los al més prompte possible", indica Serralvo, que recorda que "hem hagut d'habilitar la partida per a incrementar els patrocinis, la qual cosa ha alentit la tramitació, però estem treballant per a pagar en el menor temps possible".

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es