Inici -> Àrees -> Esports -> Notícies esports

Vila-real perfila un homenatge conjunt als olímpics Sebastián Mora i Pau Torres per a reconéixer els seus èxits esportius

dissabte, 18 de setembre de 2021

L'Ajuntament de Vila-real està treballant en l'organització d'un homenatge conjunt als esportistes olímpics Sebastián Mora i Pau Torres com a reconeixement pels seus assoliments en els Jocs Olímpics de Tòquio així com per la trajectòria esportiva de tots dos vila-realencs. Així ho ha anunciat l'alcalde, José Benlloch, que avança que la Regidoria d'Esports porta ja setmanes perfilant la celebració d'aquest acte, que podria emmarcar-se en les festes nadalenques.

No obstant això, Benlloch ha assenyalat que la data definitiva de l'homenatge està supeditada a l'agenda esportiva del ciclista Sebastián Mora i del jugador del Villarreal CF i la Selecció Espanyola Pau Torres. "Estem treballant per a quadrar les dates perquè la intenció és que l'acte de reconeixement siga conjunt per a tots dos esportistes olímpics, perquè així ho desitgen ells també", remarca el primer edil. Sebastián Mora, diploma olímpic de ciclisme en pista a Londres i Tòquio, i Pau Torres, medalla de plata a Tòquio amb la Selecció Espanyola de Futbol, "són un orgull per a Vila-real i mereixen un reconeixement de la seua ciutat pels importants assoliments que han aconseguit, pels valors d'humilitat, esforç i superació que representen així com per la seua contribució a portar el nom de Vila-real per tot el món", afirma l'alcalde.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es