Inici -> Àrees -> Esports -> Notícies esports

El millor ciclisme júnior es donarà cita a Vila-real el pròxim cap de setmana amb dues proves del IX Trofeu Víctor Cabedo

dissabte, 18 de setembre de 2021

Cartell del Trofeu Víctor Cabedo de ciclisme júnior

El ciclisme tornarà a ser protagonista esportiu del pròxim cap de setmana a Vila-real amb dos de les proves del IX Trofeu Víctor Cabedo de ciclisme en ruta juvenil, organitzades pel Club Ciclista Vila-real i el Club Ciclista Campió Llorens. Emmarcades en aquest trofeu en homenatge al ciclista d'Onda, Vila-real acollirà la tercera i quarta etapes de la competició. Així, el dia 25 de setembre, el Club Ciclista Vila-real organitza el IX Gran Premi Contrarellotge per Equips amb un recorregut de 6 quilòmetres pel terme municipal de Vila-real.

El 26 de setembre serà el torn de la quarta etapa, XV Memorial Joan Baptista Llorens, amb eixida des de la plaça del Llaurador, enfront de l'Estadi de la Ceràmica, i un recorregut de 102 quilòmetres i 1.400 metres de desnivell positiu per diferents municipis de la província com ara Ribesalbes, l'Alcora, Costur, Sant Joan de Moró i Onda, per a tornar de nou a Vila-real. Aquesta prova està organitzada pel Club Ciclista Campió Llorens.

"Vila-real tornarà a ser un gran aparador del millor ciclisme, un esport que compta amb un gran arrelament a la nostra ciutat, en aquest cas en la categoria juvenil", assegura el regidor d'Esports i Salut, Javier Serralvo, que recalca "com a Ciutat de la Salut i l'Esport, som un referent en la promoció de l'esport base però també en la celebració de tota mena de competicions, com és el cas del Trofeu Víctor Cabedo, que fomenten l'afició esportiva però també generen economia i riquesa en el nostre municipi".

Descàrrega d’arxius

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es