Inici -> Àrees -> Serveis Socials -> Notícies serveis socials

'Ballem?' torna amb novetats i un nou espai segur per als més grans al teatre Tagoba

dilluns, 20 de setembre de 2021

Presentació de la mostra de ball 'Ballem?'

Ballem?, la mostra de ball televisat protagonitzada per un públic sènior, tornarà aquest mes de novembre, després d'un 2020 en què no va poder realitzar-se a causa de la crisi sanitària actual originada per la covid-19. En aquesta ocasió la cita serà en un espai emblemàtic i totalment renovat, com és el teatre Tagoba de la ciutat.

En l'última edició celebrada, la de 2019, Ballem? va congregar prop de 150 persones entre públic i participants, per la qual cosa, en aquesta ocasió, la mostra haurà de realitzar-se amb noves mesures de seguretat i aforament. En aquest sentit, l'equip organitzador ha treballat per a realitzar amb total seguretat l'esdeveniment amb mesures excepcionals. Per aquest motiu, l'edició 2021 es realitzarà sense públic (només amb invitació), ja que els quatre programes que componen l'edició seran gravats i posteriorment emesos per televisió i internet.

El regidor de Serveis Socials, Álvaro Escorihuela, ha destacat "la importància d'incorporar de nou els més majors en accions d'entreteniment dirigides per les institucions públiques, ja que s'han sacrificat molt, han sigut dels col·lectius més perjudicats en aquesta pandèmia i necessiten referents que els impulsen a continuar triant un estil de vida actiu".

Les parelles que s'hi inscriguen hauran de formar part de la mateixa unitat familiar per a minimitzar qualsevol risc i ballaran en diferents torns per a evitar qualsevol aglomeració. Per als balls en grup (coneguts com a meneítos) les coreografies hauran de respectar la distància mínima de seguretat i caldrà usar màscara de protecció ja que generalment es donen entre grups de convivents i no convivents.

Ballem? establirà una nova secció anomenada "Ballem des de casa?", en la qual les parelles interessades a participar-hi podran gravar-se als seus domicilis i participar virtualment en el certamen en el qual es realitzarà un repàs als millors moments de les últimes cinc edicions. Finalment, s'establiran mesures de seguretat i higiene tant per a l'espai on es desenvoluparà com per a l'equip que realitza l'activitat.

Ballem? és la primera mostra de ball televisada de la província que, organitzada per la Regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament de Vila-real, cerca fomentar l'envelliment actiu dels més majors des de l'any 2015. Com és tradició, i encara que el factor competitiu s'haja vist minimitzat a causa de la situació actual, hi haurà obsequis per a tots els participants gràcies a la col·laboració de la Unió de Comerç de Vila-real (Ucovi) i a la Fundació Caixa Rural. A més, l'organització entregarà uns tiquets que podran intercanviar-se per un esmorzar o berenar als establiments locals adherits, de manera que es fomentarà també l'economia local.

Ja poden consultar-se les bases i es pot realitzar la inscripció en l'àrea de Família dins de la pàgina web de l'Ajuntament de Vila-real, per mitjà de l'adreça electrònica televisioclar@gmail.com i telefònicament o per WhatsApp al telèfon 669 582 343.

El regidor de Serveis Socials ha agraït de manera especial la col·laboració de "totes les persones que fan possible aquest programa", com ara Clar TV, Ucovi, la Fundació Caixa Rural Vila-real, les associacions de jubilats La Murà i El Prado i les escoles de ball Azahar i Carisma.

Descàrrega d’arxius

Descargar archivo

Cartell de la mostra de ball 'Ballem?'
Tipus d'arxiu: JPG | Valencià

Galeria multimèdia

Documents

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es