Inici -> Ajuntament -> Alcalde -> Activitat

Vila-real promou les competències en gestió de fons europeus amb un programa formatiu especialitzat per als joves Avalem

diumenge, 26 de setembre de 2021

Formació en gestió de fons europeus

L'Ajuntament de Vila-real ha emprés un programa formatiu especialitzat en la gestió de fons europeus, dirigit als joves que treballen en l'actualitat en el consistori en el marc del pla Avalem Joves (Empuju). Les sessions, quatre fins a finals d'any, estan impartides per professionals especialistes en fons europeus i persegueixen dotar els alumnes dels instruments i coneixements bàsics en un sector que serà clau en el futur, tant de les administracions com empreses privades.

"El coneixement dels fons europeus és una necessitat i una oportunitat de futur per a tots aquells que puguen acreditar el coneixement de la gestió d'aquestes ajudes, particularment des de l'aprovació del fons Next Generation", assenyala l'alcalde, José Benlloch, que ha visitat la formació en la primera de les sessions, celebrada al Viver d'Empreses de la Cambra de Comerç a la ciutat. "Des del primer moment, amb la creació de les beques pioneres Vilabeca que van ser el germen dels actuals programes Avalem, hem volgut incorporar de manera diferencial tots els programes d'ocupació, particularment els dirigits als més joves, un valor afegit a través de la formació especialitzada en àmbits com la creativitat o l'emprenedoria. Aquest nou programa formatiu, dirigit especialment als cinc joves beneficiaris del programa Empuju d'enguany, s'emmarca en aquesta vocació d'oferir als nostres joves instruments i competències en àmbits que els resultaran de gran utilitat en el desenvolupament de les seues carreres professionals; coneixement que també podria revertir en la millora de la gestió de les oportunitats que ofereixen els fons europeus per a la ciutat", argumenta. La formació, amb un cost de 6.000 euros, és íntegrament finançada pel conveni que el consistori de Vila-real manté amb la Cambra de Comerç.

El programa Empuju en vigor compta amb un pressupost de 125.000 euros, dels quals 96.665 euros són a càrrec de la Generalitat, a través de Labora. Els beneficiaris de les ajudes treballen en diferents departaments de l'Ajuntament fins a finals d'any.

Galeria multimèdia

Imatges

Formació en gestió de fons europeus_1
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es