Inici -> Àrees -> Sanitat -> Notícies sanitat

Sanitat aborda el dol gestacional, perinatal i neonatal en una xarrada col·loqui de la mà de l'Associació Nubesma

diumenge, 26 de setembre de 2021

Col·loqui sobre el dol gestacional_1

L'Ajuntament de Vila-real, a través de la Regidoria de Sanitat i en col·laboració amb l'associació de suport al dol gestacional i neonatal Nubesma, organitza una xarrada col·loqui que abordarà l'acompanyament al dol gestacional, perinatal i neonatal i les implicacions emocionals, psicològiques i socials d'una situació tràgica per la qual passen al voltant de 2.000 famílies espanyoles cada any. La sessió comptarà amb la intervenció de Sole Carregui, cap del Servei de Comares de l'Hospital de la Plana, i dues de les psicòlogues de Nubesma, Rosa Ana Bonora i Silvia Ortiz.

"La mort d'un bebé, ja siga en l'úter, en el part o en els seus primers dies de vida és una de les situacions més tràgiques que podem imaginar per a una família. Una dolorosa realitat per la qual passen moltes mares i pares, que moltes vegades no troben com o on buscar ajuda", assenyala la regidora de Sanitat, Silvia Gómez. "Amb aquest col·loqui, volem donar un poc de llum sobre una realitat desconeguda i incòmoda que necessita d'un abordatge públic i ajudar, en la mesura de les nostres possibilitats, a les famílies que passen per aquesta duríssima situació a trobar suport professional", conclou Gómez.

Presentat per la vila-realenca Laia Vilanova, el col·loqui tindrà lloc el divendres 1 d'octubre, a partir de les 19.00 hores, a la Casa dels Mundina i podrà seguir-se en streaming a través del canal municipal de Youtube.

Galeria multimèdia

Imatges

Col·loqui sobre el dol gestacional
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es