Inici -> Àrees -> Relacions institucionals -> Notícies

Benlloch acompanya una delegació de l'Exèrcit en la visita a Porcelanosa per a 'exportar' el model d'indústria 4.0 i col·laborar en el macroprojecte de la base logística de Córdova

dilluns, 27 de setembre de 2021

Visita de la delegació de l'Exèrcit a Porcelanosa

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha acompanyat una representació de les Forces Armades en la seua recent visita a les instal·lacions de Porcelanosa Grupo en el marc del projecte de la nova base logística de l'Exèrcit de Terra que el Govern construirà a Córdova. En la visita, articulada a través de la Càtedra d'Innovació Ceràmica Ciutat de Vila-real de l'UJI i el seu director, Juan Carda, va participar el tinent general en cap del Comandament de Suport Logístic de l'Exèrcit, Fernando Miguel García y García de las Hijas, acompanyat pels generals de Brigada Enrique Ruiz Alonso i Jesús Carlos Gómez Pardo, el coronel en cap del Parc de Material d'Intendència, Alfonso Azores García, el comandant ajudant Salvador Celda Díaz, el comandant Óscar Miñambres Paredero, el tinent coronel José Víctor García Planells i el coronel Manuel Monzó, subdelegat de Defensa. En Porcelanosa, van ser rebuts per la consellera delegada María José Soriano.

La delegació d'alts comandaments de l'Exèrcit ha visitat Porcelanosa amb l'objectiu de compartir experiències de treball sobre desenvolupament digital, tecnològic i logístic de l'empresa, en el marc del projecte de la nova base logística de Córdova, que preveu mobilitzar 350 milions d'euros i crear 1.600 llocs de treball. L'origen de la visita cal buscar-lo en el curs d'Alta gerència en seguretat, defensa i tecnologia, organitzat per la Càtedra d'Innovació Ceràmica el mes de juliol passat i clausurat pel tinent general Fernando García-Vaquero, cap de la Caserna General Terrestre d'Alta Disponibilitat d'Espanya i cap de la Caserna General de Desplegament Ràpid de l'OTAN. En la seua conferència de clausura, l'alt comandament militar va explicar els reptes actuals en matèria de seguretat i la necessitat de la col·laboració publicoprivada per a fer-los front, a més de les possibilitats de la ceràmica per al desenvolupament de productes per a la seguretat. "Bona part de la seua intervenció es va centrar, precisament, en el projecte de la base logística de Córdova, una actuació de gran envergadura i transcendència històrica en la qual la delegació d'alts comandaments encapçalada pel tinent general García de las Hijas i el subdelegat de Defensa a Castelló Manuel Monzó té molt a veure", assenyala l'alcalde de Vila-real.

"És una excel·lent notícia que l'Exèrcit es fixe en les nostres empreses per a col·laborar i compartir experiències de la indústria 4.0. Que les nostres empreses puguen participar en un projecte tan important per al país és un orgull per a tots i totes", assenyala Benlloch, que incideix en la importància del lideratge de Vila-real en matèria d'innovació en la generació d'aquest tipus d'oportunitats. "El nostre lideratge com a ciutat innovadora ha d'oferir oportunitats per a les nostres empreses; per a això hem invertit tots aquests anys amb molt d'esforç", assenyala sobre aquest tema.

D'altra banda, Benlloch s'ha referit a la relació de col·laboració de l'Ajuntament de Vila-real amb les Forces Armades. "La nostra excel·lent relació amb l'Exèrcit, relació que ens porta a treballar junts en la prestació d'un servei públic, ens fa col·laborar de manera permanent en tot allò que puguem ajudar", agrega l'alcalde, que ha reiterat el seu agraïment a la Càtedra d'Innovació Ceràmica, el seu director i tot el seu equip, per l'obertura constant de noves oportunitats per a la ciutat. Agraïment que Benlloch fa extensiu de manera especial al subdelegat de Defensa, particularment per "la col·laboració contínua i estreta en els moments més durs de la pandèmia".

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es