Inici -> Àrees -> Esports -> Notícies esports

L'SME adapta els protocols a les noves mesures covid i permet l'accés a públic i acompanyants en entrenaments

dilluns, 27 de setembre de 2021

El Servei Municipal d'Esports adapta els protocols i mesures de prevenció per la covid-19 a la nova normativa publicada hui per la Conselleria de Sanitat, que flexibilitza les restriccions i amplia aforaments en instal·lacions i activitats esportives així com en entrenaments i competicions d'esports federats. El regidor d'Esports i Salut, Javier Serralvo, ha explicat que, sobre la base d'aquests canvis en les mesures de prevenció, "l'SME variarà alguns dels protocols actuals, una modificació que entrarà en vigor a partir del pròxim 1 d'octubre, en la línia que hem mantingut sempre de garantir la pràctica de l'esport en les condicions de major seguretat sanitària possibles i complint amb les restriccions vigents a cada moment".

Entre els principals canvis, Serralvo destaca l'obertura de les instal·lacions municipals al públic i acompanyants també en els entrenaments d'esport base, igual que ja es permetia en les competicions. L'aforament de públic en competicions esportives passa a ser del 75%.

Quant a l'ús d'espais comuns en les instal·lacions esportives, als vestidors i dutxes s'estableix un aforament màxim del 75%. Es permetrà l'ús de taquilles i es retorna a espais prepandèmia per a algunes de les activitats dirigides del Servei Municipal d'Esports.

Finalment, l'edil assenyala que de moment es manté la cita prèvia i la llista d'espera per als usuaris que han quedat fora de les activitats dirigides.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es