Inici

Vila-real reactiva l'Aula Viva Naturalment per a afavorir l'aprenentatge a l'aire lliure i el respecte pel medi ambient

dilluns, 4 d'octubre de 2021

Aula Viva Naturalment _1

L'Aula Viva Naturalment ha tornat a obrir les seues portes per a donar continuïtat a aquest projecte nascut el 2020 fruit de l'aposta de l'Ajuntament per fer de Vila-real una Ciutat Educadora. Aula Viva és un espai per a aprendre a l'aire lliure, amb propostes vivencials i a través de pedagogies actives i verdes que fomenta nous models de convivència, a través d'un acompanyament respectuós de la infància, afavorint l'experimentació i el contacte amb la naturalesa.

Aquest projecte està impulsat per la Regidoria d'Educació i està obert tant a públic general els dissabtes al matí, com a centres educatius d'infantil, primària i secundària durant horari lectiu. Des del passat curs, ja han gaudit de l'Aula Viva més de 300 alumnes de nou centres educatius i en les següents setmanes visitaran aquest espai altres 50 alumnes de 3r de primària. A més, diversos col·legis de diferents municipis de la província han mostrat el seu interés per a poder venir a gaudir del sorral, de l'horta, de l'estany, de la zona de joc simbòlic o dels tallers vivencials per a treballar contingut curricular.

La regidora d'Educació, Aida Beteta, ha explicat que, amb aquest projecte, "Vila-real ofereix un recurs pedagògic per a tota la comunitat educativa i reforça el treball que ja s'està fent des dels diferents col·legis municipals adherits a la xarxa de centres sostenibles per a caminar cap a una societat més respectuosa amb el nostre entorn". A més, Aula Viva respon a l'interés de l'Ajuntament per "impulsar noves metodologies, innovadores, sostenibles, inclusives, il·lusionants amb la finalitat de millorar i afavorir la societat".

Per a poder accedir als tallers, desenvolupats per l'empresa Amiga, estan obertes les inscripcions en aquest enllaç: https://amiga.eco/aula-viva-naturalment-vila-real/

Galeria multimèdia

Imatges

Aula Viva Naturalment
Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es