Inici

La Ruta BotÓnica del Paisatge Protegit de la Desembocadura del Millars continua tancada en pro de la seguretat dels usuaris

divendres, 8 d'octubre de 2021

Ruta botÓnica tancada_1

El Paisatge Protegit de la Desembocadura del riu Millars, format pels ajuntaments d'Almassora, Borriana, Vila-real, la Diputaciˇ de Castellˇ i la Generalitat Valenciana, recorda que la Ruta BotÓnica continua tancada com a mesura de prevenciˇ davant nous despreniments. De moment, el Consorci riu Millars ha encomanat a diverses empreses especialitzades en riscos geol˛gics l'elaboraciˇ d'un informe detallat per a marcar el full de ruta. La senda reobrirÓ en el moment en quŔ es reben els informes geol˛gics i se sÓpia com actuar de manera segura. 

Divendres 24 de setembre es va produir un important despreniment de roques i pedres que va sepultar un tros de la Ruta BotÓnica. La Regidoria de Serveis P˙blics de Vila-real, la Policia Local i el Consorci riu Millars van acordar el tancament provisional de la Ruta BotÓnica assessorats pels Bombers del Consorci Provincial de la Diputaciˇ de Castellˇ.

El Consorci recorda que cap persona ha de saltar-se les tanques per a anar a veure el despreniment i molt menys passar pel seu costat, ja que la zona segueix inestable i es poden produir noves solsides. La Policia ha clausurat el pas amb tanques i una cinta de policia que cap persona ha de traspassar i si ho fa serÓ sota la seua responsabilitat.

Galeria multimèdia

Imatges

Ruta botÓnica tancada_2 Ruta botÓnica tancada_3
Destaquem
App Banner Sala de prensa B˙stia CiutadÓ Venta d'entrades AccÚs a la seu electr˛nica interior Banner Cita Previa
Plaša Major s/n. 12540 Vila-real (Castellˇ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposiciˇ de notificacions: notificaciones@vila-real.es