Inici -> Àrees -> Normalització Lingüística -> Notícies

Escola Valenciana premia la Regidoria de Normalització Lingüística pel foment de l'ús social del valencià

dissabte, 9 d'octubre de 2021

La Regidoria de Normalització Lingüística de Vila-real rebrà un dels premis de la Nit d'Escola Valenciana, un esdeveniment de caràcter autonòmic que cada any reconeix persones i entitats que destaquen per la seua labor de promoció i defensa de la llengua i la cultura valencianes. En aquest 2021, la Nit d'Escola Valenciana se celebrarà a Vila-real, a l'Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán, el pròxim 13 de novembre.

Des d'Escola Valenciana-Federació d'Associacions per la Llengua han comunicat a l'Ajuntament que l'entitat ha decidit concedir a la Regidoria de Normalització Lingüística el guardó a l'ús social del valencià, un dels premis Intentant la llibertat que atorguen anualment i que estan dissenyats per Andreu Alfaro, prestigiós escultor valencià de renom internacional.

La regidora de Normalització Lingüística, Noelia Samblás, ha agraït la concessió d'aquest reconeixement i ha recordat que Vila-real "és un referent en la defensa del valencià, i prova d'això és que aquest Ajuntament va ser pioner en la creació de la Regidoria de Normalització Lingüística". En aquest sentit, remarca que el 2020 es van complir 25 anys de la creació de la regidoria "i des de llavors no hem deixat de treballar per la difusió del valencià en tots els àmbits i per destacar allò que ens uneix i ens identifica com a poble".

El lliurament de premis tindrà lloc el pròxim 13 de novembre a les 19 hores a l'Auditori Municipal. La 18a Nit d'Escola Valenciana és un acte que reuneix persones vinculades amb l'entitat, així com representants institucionals, en una vetllada en la qual es distingeixen persones i col·lectius que són exemple de promoció i ús social del valencià.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es