Inici

Vila-real incentivarÓ i facilitarÓ el reciclatge del vidre als establiments d'hostaleria

dimecres, 13 d'octubre de 2021

El regidor de Sostenibilitat s'ha reunit amb representants d'Ecovidrio i Ashiovi per a coordinar la campanya de reciclatge de vidre

El regidor d'Agricultura, Sostenibilitat, Transiciˇ Ecol˛gica, EnergŔtica i Medi Ambient, JosÚ Ramˇn Ventura Chalmeta, ha mantingut una reuniˇ amb responsables d'Ecovidrio i l'Associaciˇ d'Hostaleria i Oci de Vila-real (Ashiovi) per tal d'impulsar una campanya de foment del reciclatge del vidre en els establiments d'hostaleria i restauraciˇ de la ciutat. 

La campanya tÚ com a objectiu dotar de mitjans als hostalers i incentivar el reciclatge d'envasos de vidre, sense cap cost per als hostalers, atÚs que el Pla integral de residus de la Comunitat Valenciana estableix com a obligat˛ria la separaciˇ en origen i recollida selectiva dels residus d'envasos de vidre del sector HORECA (hotels, restaurants i cafeteries) des de l'1 de gener de 2021. La iniciativa contempla el lliurament de poals per al reciclatge de vidre als hostalers que ho solĚliciten. A mÚs, es revisarÓ el parc de contenidors per a adaptar-los i detectar si hi ha necessitat de mÚs dip˛sits al carrer.

Destaquem
App Banner Sala de prensa B˙stia CiutadÓ Venta d'entrades AccÚs a la seu electr˛nica interior Banner Cita Previa
Plaša Major s/n. 12540 Vila-real (Castellˇ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposiciˇ de notificacions: notificaciones@vila-real.es