Inici -> Àrees -> Policia Local -> Campanyes

La Policia Local vigilarà l'excés de velocitat als carrers amb més denúncies dels veïns en una campanya especial

diumenge, 17 d'octubre de 2021

La Policia Local de Vila-real inicia demà una campanya especial d'informació i control de velocitat en els punts on els veïns han denunciat la circulació de vehicles a velocitats excessives. La campanya, que es prolongarà fins al 31 d'octubre, persegueix fonamentalment informar els veïns sobre les limitacions vigents a fi d'evitar accidents i afavorir la convivència ciutadana.

"Hi ha determinades zones en les quals els veïns ens han alertat del perill que provoca la circulació de vehicles a major velocitat de la permesa. Aquesta circumstància suposa un risc tant per als conductors com per als veïns, a més d'alterar la convivència. Per això, emprendrem una campanya principalment informativa, amb controls de velocitat en aquests punts, als quals se sumaran aquelles vies en les quals la Policia ha detectat un increment d'accidents amb la velocitat com a causa probable", assenyala la regidora de Seguretat Ciutadana, Silvia Gómez. "El que es pretén, més que sancionar, és informar i advertir de les conseqüències d'aquestes actituds, amb l'objectiu últim d'evitar sinistres i resoldre una problemàtica que impacta de manera negativa en la vida de les persones que resideixen en aquestes zones", agrega.

La Policia Local recorda que les velocitats màximes, sempre que no existisca un senyal vertical que indique el contrari, es limiten a 30 km/ h en carrers d'un únic carril per sentit de circulació; 50 km/h en vies de dos o més carrils per sentit; i 20 km/h en el cas de plataformes úniques de calçada i vorera. Les velocitats permeses podran ser menors -amb indicació en senyal vertical- en zones d'especial risc, com els col·legis.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es