Inici -> Àrees -> Sanitat -> Notícies sanitat

Vila-real incideix en els tractaments contra els mosquits davant les pluges i les altes temperatures de l'inici de la tardor

diumenge, 17 d'octubre de 2021

Tractament per a evitar la proliferació de mosquits

Un inici de tardor marcat per les altes temperatures i les pluges ha fet saltar les alertes per la possible proliferació de mosquits en diferents punts del terme municipal i per això des de la Regidoria de Sanitat s'ha reforçat el control i la prevenció a través de l'empresa encarregada de dur a terme els tractaments. La primera tinent d'alcalde i regidora de Sanitat, Silvia Gómez, confirma que en les últimes setmanes s'ha incidit en les zones amb major risc com l'àrea est, a l'entorn de l'Hospital de la Plana, on s'acumula aigua amb facilitat a conseqüència de les pluges.

L'empresa que duu a terme el control i tractament també està actuant en la zona del cementeri, tant en el perímetre intern com extern, en les zones que no són privades. No obstant això, davant la impossibilitat de tractar d'un en un tots els recipients en els quals es depositen les flors, la regidora de Sanitat ha llançat una crida a la "col·laboració ciutadana en aquest moment per a evitar la cria de mosquits en els pitxers i recipients dels nínxols". En aquest sentit, Gómez recorda que "a més de les actuacions que realitza l'empresa adjudicatària del control de plagues, és fonamental que la ciutadania també seguisca els consells bàsics per a evitar la proliferació de mosquits en propietats privades, principalment mantenir les piscines netes i evitar l'acumulació d'aigua estancada, per exemple en tests o altres recipients".

Finalment, Gómez ha recordat que les tasques de control enfront dels mosquits es mantenen durant tot l'any, encara que es fa especial incidència en els mesos de més calor així com en les temporades de pluges.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es