Inici

Vila-real se suma al Dia Internacional contra el Càncer de Mama amb una recollida de vidre solidària

dimarts, 19 d'octubre de 2021

Presentació dels contenidors rosa de recollida de vidre

Vila-real se suma al Dia Internacional contra el Càncer de Mama a través d'una nova campanya d'Ecovidrio i l'AECC. El regidor de Serveis Públics, Xus Madrigal, i el regidor d'Agricultura, Sostenibilitat, Transició Ecològica, Energètica i Medi Ambient, José Ramón Ventura Chalmeta, han acompanyat els representants d'Ecovidrio i AECC en el llançament a Vila-real de la campanya "Recicla vidrio por ellas" que ha col·locat dos contenidors rosa -el color de la lluita contra el càncer de mama- tipus iglú per al reciclatge de vidre. 

El material que s'arreplegue en aquests iglús servirà per a fer una donació a la Fundació Sandra Ibarra de solidaritat enfront del càncer. Tant Madrigal com Chalmeta han animat els vila-realencs a participar en la campanya i contribuir, així, a la preservació del medi ambient i a la lluita contra el càncer.

Com a símbol de la conscienciació i solidaritat amb el càncer de mama, Agatha Ruiz de la Prada ha dissenyat un miniglú especial per a l'ocasió, en el qual es destaca el lema de la Fundació Sandra Ibarra "Llenos de vida". El miniglú es podrà adquirir a través del web www.miniglu.es i els beneficis es destinaran a la Fundació Sandra Ibarra per a contribuir a la prevenció i investigació del càncer.

Segons les últimes dades relatives a 2020, els habitants de Vila-real van reciclar un total de 412 tones d'envasos de vidre, la qual cosa suposa que cada habitant va reciclar de mitjana 8 quilos. Respecte a la taxa de contenidors, Vila-real se situa amb una mitjana de 255 habitants per contenidor, compta amb un total de 201 iglús per als residus d'envasos de vidre instal·lats.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es