Inici -> Ajuntament -> Alcalde -> Activitat

Benlloch participa en el Consell Valencià de la Innovació, que avala la concessió de 2,5 milions d'euros als municipis de la Comunitat per a la compra pública innovadora

dimecres, 20 d'octubre de 2021

L'alcalde participa en la reunió del Consell Valencià de la Innovació

L'alcalde de Vila-real i president de la Xarxa Valenciana de Ciutats per la Innovació, José Benlloch, ha participat aquest matí en la reunió del Consell Valencià de la Innovació que ha donat compte de les activitats realitzades el 2021 per a l'enfortiment del sistema valencià de la innovació i l'avantprojecte de pressupostos de 2022 de l'Agència Valenciana de la Innovació. Entre les inversions de 2021, Benlloch destaca els fons obtinguts per part dels municipis membres de la Xarxa Valenciana de Ciutats per la Innovació i altres ajuntaments de la Comunitat, fins arribar a la xifra de 21 entitats locals i prop de 2,5 milions d'euros. En el cas dels municipis de la Xarxa, els fons destinats per l'AVI per a l'impuls de projectes d'innovació local ascendeixen a 534.000 euros, entre ells, també Vila-real.

"Sempre he defensat la importància dels ajuntaments, com a institucions més properes a la ciutadania, per a la consolidació de l'ecosistema innovador del territori. Per això, com a president de la Xarxa Valenciana de Ciutats per la Innovació, des del primer moment hem treballat per incorporar el municipalisme a les prioritats de l'Agència Valenciana de la Innovació, tant a través de la presència de la Xarxa en aquest Consell Valencià de la Innovació com amb l'obtenció de fons perquè els ajuntaments de la Comunitat puguem desenvolupar projectes, adaptar les estructures administratives i incorporar la compra pública innovadora, entre d'altres instruments, per al foment de la innovació als nostres municipis", assenyala Benlloch. En aquesta línia s'emmarquen els projectes presentats enguany pels municipis de la Xarxa, com Alcoi, Alacant, Gata de Gorgos, Onda o Vila-real, a la línia d'ajudes en concurrència competitiva de l'AVI.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es