Inici -> Àrees -> Economia -> Notícies

Vila-real se suma a la celebració del Dia del Comerç Local a la Comunitat Valenciana per a incentivar el consum de proximitat

dijous, 21 d'octubre de 2021

Presentació del dia del comerç a la Comunitat Valenciana

Vila-real s'uneix a la celebració, dilluns que ve 25 d'octubre, del Dia del Comerç Local a la Comunitat Valenciana, una iniciativa amb la qual es pretén valorar el comerç de proximitat com una alternativa de consum sostenible i de qualitat, que contribueix a la dinamització i creació de riquesa en els municipis. La directora general de Comerç, Rosa Ana Seguí, el regidor de Comerç, Diego A. Vila, i la presidenta de la Unió de Comerç de Vila-real (Ucovi), Carmen Gil, han mantingut hui una trobada a la seu d'Ucovi, en la qual l'associació ha donat compte de les activitats preparades per a celebrar aquesta jornada.

El regidor de Comerç, Diego A. Vila, ha assegurat que Vila-real compta amb "un bon nombre d'establiments de proximitat que durant la pandèmia han travessat moltes dificultats pel qual celebrar el Dia del Comerç a la Comunitat Valenciana és una manera de donar visibilitat a aquests establiments que mereixen un homenatge i un impuls". Per això, Vila ha animat els veïns i veïnes a comprar en els comerços locals, al mateix temps que ha agraït l'esforç econòmic de la Generalitat i la Diputació que, unit al de l'Ajuntament de Vila-real, ha permés ajudar de manera directa els establiments més afectats per la pandèmia a través del Pla Resistir.

Carmen Gil ha detallat que dilluns que ve els comerços d'Ucovi s'implicaran al màxim en la difusió de la iniciativa del Dia del Comerç, que se celebrarà per primera vegada a la Comunitat. Així, els establiments entregaran als seus clients cupons rasca amb premis de 2, 5 i 10 euros. A més, les persones que realitzen compres aquest dia als comerços d'Ucovi podran acostar-se a la seu de l'associació i, mostrant el tiquet de compra, rebran un obsequi. Durant la vesprada, també hi haurà animació musical als carrers comercials com una manera d'incentivar les compres. Carmen Gil ha incidit en què "és a les nostres mans apostar pel xicotet comerç, el tenim a prop i s'ha demostrat que és essencial, estratègic i és un sector palanca per a la recuperació econòmica de la Comunitat Valenciana".

Per part seua, la directora general de Comerç ha agraït a Ucovi i a l'Ajuntament de Vila-real que hagen fet seua la celebració del Dia del Comerç Local. Seguí ha remarcat l'esforç que realitza el comerç de proximitat dia a dia per a obrir la persiana "per això era necessari dedicar-los un dia". "El comerç de proximitat crea ocupació de qualitat i és un model econòmic sostenible, que ens ajudarà a combatre el canvi climàtic, i que aporta molts beneficis als municipis", ha subratllat, per la qual cosa ha animat la ciutadania a unir-se a la celebració del pròxim dilluns per a conéixer de prop l'oferta comercial de proximitat.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es