Inici

L'empresari Pablo Baigorri García rebrà el Premi Trajectòria 2021 de la Fundació Globalis

tornar Imprimir

dilluns, 25 d'octubre de 2021

Sala de premsa, Innovació

L'empresari Pablo Baigorri, al costat de l'alcalde de Vila-real

L'empresari Pablo Baigorri García rebrà el Premi Trajectòria 2021 de la Fundació Globalis

La Fundació Globalis premiarà l'empresari Pablo Baigorri García com a Premi Trajectòria en la huitena edició dels Premis Globalis. Pablo Baigorri García, nascut a Castelló de la Plana, es va graduar el 1965 a la Universitat Literària de València com a llicenciat en Ciències Químiques. Després d'un breu pas per l'ensenyament, va iniciar la seua trajectòria professional el 1968 i va arribar a ser director gerent de la divisió ceràmica de l'empresa Ferro Enamel Espanyola, empresa en la qual va treballar durant 10 anys. El 1978, va passar a formar part de l'accionariat d'Esmalglass, SA, de la qual fou soci fundador i en la qual va exercir el càrrec de conseller delegat, una empresa que pertany al Patronat de Globalis des de la seua fundació.

Actualment, Baigorri és membre de l'Associació Espanyola de Ceràmica i Vidre, també ha sigut president de l'Associació Nacional de Fabricants de Frites, Esmalts i Colors Ceràmics en dues ocasions. Al gener de 2021 va deixar de prestar serveis en el Grup ALTADIA, encara que hi roman com a conseller.

Pablo Baigorri recollirà el premi que li atorga la Fundació Globalis el pròxim 12 de novembre a les 13.00 hores en una gala que compta amb el patrocini de Multiópticas, Dolores Cortés, Vidres, Fundación José Gómez Mata, Esmalglass-Ítaca, Elite Cementos, Dualium Management i el suport de l'Ajuntament de Vila-real. En la cita, que se celebrarà a Vila-real, a més del premi a Baigorri, s'atorgaran altres tres guardons que comptaran amb una dotació econòmica total de 2.500 euros.

Hui dilluns, 25 d'octubre, es reuneix el Jurat a les instal·lacions de Globalis per a avaluar els que seran els premiats d'enguany. El Jurat està format pel regidor de Ciència, Innovació i Universitats de l'Ajuntament de Vila-real, Eduardo Pérez Arribas; Pilar Querol, responsable del Viver de la Cambra de Comerç a la ciutat; Eleuterio Gómez, vicepresident secretari de Fundació Globalis, i Juan Carda, director de la Càtedra d'Innovació Ceràmica.

Al marge dels tres guardons econòmics, l'Ajuntament de Vila-real concedirà el Premi Vila-real Innpulso com a reconeixement per a l'empresa que representarà la ciutat en les diferents trobades organitzades en el marc de la Xarxa Nacional de Ciutats de la Ciència i la Innovació i la Xarxa Valenciana de la Innovació.

Galeria multimèdia

Imatges

Jurat dels Premis Globalis de 2021
Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es