Inici -> Àrees -> Economia -> Notícies

Un 'showcooking' amb els millors xefs encén els fogons de les jornades gastronòmiques de l'olla de la Plana

dilluns, 25 d'octubre de 2021

'Showcooking' de les Jornades Gastronòmiques Mengem a Vila-real Olla de la Plana

Les Jornades Gastronòmiques Mengem a Vila-real Olla de la Plana han alçat hui el teló amb un showcooking al Teatre Tagoba. L'Ajuntament, l'Associació d'Hostaleria i Oci de Vila-real (Ashiovi) i l'Associació Gastronòmica de Vila-real han impulsat aquest showcooking amb restauradors estrela Michelin i xefs de reconegut prestigi com a avantsala del concurs nacional d'olla de la Plana, que tindrà lloc aquesta vesprada, i de les jornades, que es desenvoluparan durant tot el mes de novembre als restaurants de la ciutat. El showcooking sobre l'olla de la Plana ha comptat amb quatre ponents i un padrí d'excepció, Pepe Rodríguez, presentador del programa de televisió Masterchef i propietari del restaurant El Bohío. Els ponents han sigut Miguel Barrera, del restaurant Cal Paradís, estrela Michelin; Javier Estévez, del restaurant La Tasquería, de Madrid, també guardonat amb estrela Michelin; Ricardo Sotres, del restaurant El Retiro, a Astúries, també estrela Michelin; i el vila-realenc Roberto Bosquet, més conegut com el xef Bosquet, que ha aconseguit un gran reconeixement social per les seues propostes de cuina saludable i que compta ja amb cinc restaurants.

Aquesta vesprada, a les 18.30 hores, es realitzarà a la plaça de la Vila el concurs nacional d'olla de la Plana. El Jurat del concurs estarà format pel padrí i els ponents de les jornades, a més de la presidenta de l'Associació d'Ames de Casa, Conchita Ibáñez, i el periodista especialitzat en gastronomia Raúl Puchol.

A les 20.30 hores començarà el repartiment de l'olla de la Plana als veïns i veïnes, amb un euro de donatiu per cada cassola. Una degustació solidària que enguany anirà a benefici de Mans Unides.

Més fotografies, en el Flickr de l'Ajuntament de Vila-real.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es