Inici -> └rees -> Educaciˇ -> Aula Mentor -> NotÝcies

Obertes les inscripcions al M˛dul d'Especialitzaciˇ Professional Aula Mentor Vila-real en Disseny GrÓfic i Inkjet

dimecres, 20 d'octubre de 2021

M˛dul d'especialitzaciˇ Aula Mentor

El Ministeri d'Educaciˇ, juntament amb Fundaciˇ Caixa Rural Vila-real i l'Ajuntament de Vila-real, llancen un any mÚs el M˛dul d'Especialitzaciˇ Professional Aula Mentor Vila-real especialitzat en Disseny GrÓfic i Inkjet. Aquest m˛dul ensenyarÓ als alumnes el maneig d'eines com ara Photoshop, Indesign i Illustrator i la seua aplicaciˇ a la decoraciˇ digital cerÓmica mitjanšant la tecnologia Inkjet. El curs comenšarÓ el 9 de novembre; els dimarts, dimecres i dijous de 16 a 20 hores, i es perllongarÓ fins al mes d'abril de 2022.

En la primera part del m˛dul, que s'imparteix a l'aula de noves tecnologies del Centre Social de la Fundaciˇ, es desenvoluparan els processos d'ediciˇ de fotografies digitals amb Photoshop, logotips i formes amb Illustrator, i autoediciˇ i maquetaciˇ professional de fullets i revistes amb InDesign CS6. En finalitzar el curs, l'alumnat dominarÓ diferents tŔcniques de treball dirigides a l'ediciˇ bÓsica i a l'obtenciˇ de diferents efectes especials, fotocomposicions i altres tipus de grÓfics aplicables a la comunicaciˇ impresa o en lÝnia per a la promociˇ d'empreses, productes o esdeveniments.

D'altra banda, en el segon apartat del m˛dul es treballarÓ l'aplicaciˇ del Photoshop mitjanšant la tecnologia Inkjet, una aplicaciˇ cada vegada mÚs requerida en la ind˙stria cerÓmica actual i una bona oportunitat per a especialitzar-se en aquest camp. Totes aquelles persones interessades poden inscriure's en efectevr.com.

Plaša Major s/n. 12540 Vila-real (Castellˇ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposiciˇ de notificacions: notificaciones@vila-real.es