Inici

Les Jornades Gastronòmiques converteixen l'olla de la Plana en el plat estrela de novembre en 14 restaurants de Vila-real

diumenge, 31 d'octubre de 2021

Concurso de Olla de la Plana. Foto: Toni Losas_2

A partir d'aquest dilluns 1 de novembre l'olla de la Plana es converteix en protagonista indiscutible de l'oferta gastronòmica de Vila-real a través de la 12a edició de les Jornades Gastronòmiques Mengem a Vila-real Olla de la Plana. Un total de 14 restaurants de la ciutat han decidit sumar-se a aquest esdeveniment gastronòmic amb el qual "a més, de posar en relleu la riquesa de la tradició culinària local, volem també donar a conéixer la qualitat i el bon fer dels establiments d'hostaleria de Vila-real, sobretot després dels mesos difícils que han hagut de viure a conseqüència de la pandèmia", subratlla el regidor de Comerç, Diego A. Vila.

Els restaurants que participen en aquesta edició són: El Faro, Al d'Emilio, Los Maños, El Miso, El Cortijo, El Casino, El Rincón de la Olivereta, Bárbaro, De Feli, Birbar, Gastro Nu, Els Lluïsos, Caldero Rojo i Booncata. Tots ells ofereixen durant el mes de novembre menús que van des dels 12 als 26 euros en els quals el plat estrela és l'olla de la Plana. A més, com és habitual, els clients que degusten algun d'aquests menús podran participar en el sorteig d'un sopar o menjar per a dues persones. La informació sobre els menús i les Jornades Gastronòmiques de Vila-real es pot consultar en la pàgina web jornadasgastronomicasvila-real.blogspot.com.

Les Jornades Gastronòmiques, impulsades des de l'Ajuntament en col·laboració amb l'Associació d'Hostaleria i Oci de Vila-real (Ashiovi) i l'Associació Gastronòmica de Vila-real han comptat enguany amb una avantsala de luxe: el show cooking de restauradors de prestigi celebrat el dilluns 25 d'octubre en el qual el presentador de Masterchef Pepe Rodríguez va fer de padrí i mestre de cerimònies. Com a ponents hi van participar: Miguel Barrera, del restaurant Cal Paradís, estrela Michelin; Javier Estévez, del restaurant La Tasquería, de Madrid, també guardonat amb estrela Michelin; Ricardo Sotres, del restaurant El Retiro, a Astúries, també estrela Michelin, i el vila-realenc Roberto Bosquet, més conegut com el xef Bosquet, que ha aconseguit un gran reconeixement social per les seues propostes de cuina saludable.

El concurs nacional d'olla de la Plana i la degustació popular d'aquest típic plat local a benefici de Mans Unides, que també es van celebrar dilluns passat, completen la programació d'aquesta 12a edició de les Jornades Gastronòmiques.

Descàrrega d’arxius

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es