Inici

Vila-real reforça el suport a les famílies amb 60.000 euros per a afavorir l'escolarització infantil de 0 a 3 anys

dimarts, 2 de novembre de 2021

Les famílies de Vila-real amb fills menors de tres anys escolaritzats el curs passat a les escoles infantils de la ciutat podran beneficiar-se, un any més, de les ajudes municipals a l'escolarització infantil. La Regidoria d'Educació ha publicat ja les bases de les subvencions, mitjançant les quals l'Ajuntament de Vila-real pretén afavorir la conciliació familiar i laboral, al mateix temps que servir de suport econòmic a les famílies amb fills en escoles infantils. Per a aquest objectiu, es destinaran 60.000 euros.

 "L'educació infantil és una etapa fonamental en el desenvolupament futur dels xiquets i xiquetes, ja que és l'etapa en la qual s'assenten les bases intel·lectuals i de socialització dels menors. Per això, una de les prioritats de l'Ajuntament de Vila-real és afavorir l'escolarització en aquesta franja primerenca d'edat i, d'aquesta manera, garantir l'accés dels xiquets i xiquetes, des del seu naixement, a l'educació, com a dret fonamental dels menors", assenyala la regidora d'Educació, Aida Beteta. "A aquest objectiu prioritari se suma que l'escola infantil és, també, clau per a afavorir la conciliació familiar. Per això, fa tres anys vam llançar aquestes ajudes, pioneres en el seu moment, per les quals continuem apostant i seguim consolidant enguany", agrega.

Els beneficiaris de les ajudes són totes les famílies amb xiquets i xiquetes menors de 3 anys empadronats a Vila-real i inscrits en qualsevol de les escoles infantils situades a Vila-real i autoritzades aquest curs (Babisol, Bambilàndia, Caperucita Roja, 5 Sentits, El Solet -unitats de 0 a 1 any i unitats d'1 a 2 anys-, Kinder Park, L'Esquirol i Món de fades). Per a cada menor escolaritzat en una d'aquestes escoles infantils es concedirà una ajuda, en pagament únic, de 123 euros. En el cas que el nombre de sol·licituds siga menor a les previstes es procedirà a redistribuir equitativament la resta entre totes les sol·licituds aprovades. La percepció d'aquestes ajudes és complementària a les beques concedides per la Conselleria d'Educació i qualsevol altra ajuda d'altres administracions. Després de la seua publicació, s'obri ara un termini de 10 dies perquè les famílies interessades puguen sol·licitar les subvencions.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es