Inici -> Àrees -> Normalització Lingüística -> Notícies

Normalització Lingüística organitza una exposició i un espectacle teatral amb motiu de la 18a Nit d'Escola Valenciana

dimecres, 10 de novembre de 2021

Exposició sobre Empar Navarro i Escola Valenciana a l'Espai Jove

Aquest dissabte 13 de novembre, a les 19 hores, a l'Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner tindrà lloc el lliurament de premis de la 18a Nit d'Escola Valenciana. És un acte que reuneix persones vinculades amb l'entitat, així com representants institucionals, en una vetlada en la qual es distingeixen persones i col·lectius que són exemple de promoció i ús social del valencià.

La Regidoria de Normalització Lingüística de l'Ajuntament de Vila-real rebrà un dels premis, el Guardó a l'Ús Social del Valencià. L'acte de lliurament es podrà seguir en streaming des del canal de YouTube municipal.

Aprofitant la 18a Nit d'Escola Valenciana, la Regidoria de Normalització Lingüística ha organitzat l'exposició "Empar Navarro i Giner. Arrels de l'escola valenciana", cedida per Escola Valenciana, que es pot visitar a l'Espai Jove de Vila-real del 10 al 30 de novembre de 2021, de 9 a 14 i de 17 a 21 hores.

Per a concloure aquesta 18a Nit d'Escola Valenciana, s'ha programat l'espectacle teatral Amagatalls secrets de la companyia Escandall Teatral de Xarxa Teatre el dissabte 13 de novembre, a les 20.15 hores, a la plaça Major de Vila-real.

Encara esteu a temps d'assistir a l'acte de lliurament de premis. Per a confirmar la vostra assistència, únicament heu d'omplir aquest Formulari 18a Nit.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es