Inici -> Àrees -> Economia -> Notícies

Vila-real obri el termini per a sol·licitar les ajudes del Pla Reactivem dirigides a comerços d'equipament personal i escoles infantils

dijous, 11 de novembre de 2021

Des de demà i fins al 25 de novembre estarà obert el termini per a sol·licitar les ajudes del Pla Reactivem Castelló-Empreses, que compta amb una dotació de 336.124 euros, finançat per la Diputació de Castelló. Les bases i la convocatòria d'ajudes s'han publicat aquest dijous en el Butlletí Oficial de la Província (BOP) i el tauler d'anuncis municipal. Les ajudes estan dirigides a comerços d'equipament personal i de la llar així com a les escoles infantils de la ciutat. Els sol·licitants podran obtenir un mínim de 2.000 euros, encara que està prevista la distribució dels sobrants, si es produeixen, fins a un màxim de 4.000 euros per sol·licitant.

Amb la dotació d'ajudes directes a aquests comerços -els més afectats, segons una enquesta que maneja Ucovi-, el consistori pretén pal·liar els efectes que les restriccions de mobilitat i horaris per la pandèmia van causar en els establiments, a més de donar resposta també a les dificultats que travessa el sector fruit del canvi de model en la compra de productes que ha portat la covid-19, amb l'auge de la venda per internet, tal com ha recordat el regidor de Comerç, Diego A. Vila. En el cas de les escoles infantils, el consistori compleix el compromís d'ajudar a aquests centres, també afectats per la pandèmia. 

Vila també incideix en què, amb l'elecció d'aquests sectors econòmics, el consistori ha donat compliment a l'acord del Pacte local del renaixement, que compta amb el consens dels grups amb representació municipal, així com al compromís amb l'Associació Ucovi d'ajudar específicament els establiments comercials més afectats per la crisi de la covid-19.

La presentació de sol·licituds, oberta fins al 25 de novembre, pot realitzar-se preferentment a través del tràmit telemàtic en la seu electrònica municipal o a través del Registre presencial, sol·licitant cita prèvia. Més informació en http://portaltreball.blospot.com.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es