Inici

Nou empreses innovadores es disputen els Premis Globalis 2021

dimecres, 10 de novembre de 2021

Jurat dels Premis Globalis 2021

La Fundació Globalis entrega aquest divendres els guardons de la vuitena edició dels Premis Globalis, a través dels quals vol identificar, reconéixer, promoure i divulgar l'esforç dels emprenedors i empreses que estan al capdavant d'iniciatives empresarials innovadores. La gala compta amb el suport de l'Ajuntament de Vila-real, Multiópticas, Fundació José Soriano, Dolores Cortés, Fundació José Gómez Mata, Vidres, Esmalglass-Ítaca, Elite Cementos i Dualium Management.

Els Premis Globalis celebren la seua vuitena edició aquest divendres, dia 12 de novembre, a les 13.00 hores a la Casa dels Mundina de Vila-real, situada al carrer Major Sant Jaume, 39, per a guardonar emprenedors i empreses que estan al capdavant d'iniciatives innovadores. Les empreses General Drons SL, Abervian SL, Arkadia Space, Tec-Aliat SL, Aitister, Miwsic SLO, Ingeniería de Gestión, Nextia SL i digitalDot SL es disputen els guardons dels Premis Globalis 2021.

Com en edicions anteriors, s'entregarà un primer premi valorat en 1.500 €, un accèssit de 500 € a una empresa que aposte per la innovació i s'atorgarà un altre accèssit de 500 € a una jove empresa. A més d'aquests premis, l'Ajuntament de Vila-real concedirà el guardó Vila-real Innpulso com a reconeixement per a l'empresa que representarà la ciutat en les diferents trobades organitzades en el marc de la Xarxa Nacional de Ciutats de la Ciència i la Innovació i la Xarxa Valenciana de la Innovació.

A més d'aquests premis, també s'entregarà el Premi Trajectòria, que enguany recau sobre l'empresari Pablo Baigorri, en reconeixement a la seua trajectòria i creixement professional.

A causa de les restriccions d'aforament per la covid-19, serà necessària inscripció prèvia a través del web de Globalis, www.fundacionglobalis.org. L'acte també podrà seguir-se en directe a través de Facebook, LinkedIn i Youtube de Globalis.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es