Inici -> Ajuntament -> Alcalde -> Activitat

Vila-real participa en la Trobada Innpulso Emprén per a promocionar el talent innovador del teixit empresarial local

dissabte, 13 de novembre de 2021

Reunió amb l'empresa Robottions, guanyadora del premi Vila-real Innpulso

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, acudirà aquest dilluns 15 de novembre a la trobada d'alcaldes i alcaldesses per la innovació al costat de la resta de ciutats que integren la Xarxa Innpulso. La Trobada Innpulso Emprén és una cita nacional que té com a principal objectiu posar en comú projectes de caràcter innovador, així com donar a conéixer i premiar iniciatives empresarials o persones emprenedores dels municipis de la xarxa. Així, en la cinquena edició dels Premis Innpulso Emprén, que se celebrarà al municipi barceloní de Viladecans, l'Ajuntament de Vila-real serà present al costat de l'empresa Robottions, que va resultar premiada el 2020 amb el guardó Vila-real Innpulso en el marc dels Premis Globalis.

"En el camí de la innovació que iniciem fa ja una dècada i que ens va portar a aconseguir el títol de Ciutat de la Ciència i la Innovació i a integrar-nos en la Xarxa Innpulso, un club del qual només formen part 63 ciutats en tota Espanya, ha sigut fonamental l'aliança amb les nostres empreses i emprenedors per a crear un ecosistema innovador que ha anat donant fruits, contribuint a construir un teixit empresarial més competitiu i preparat per als reptes del present i el futur", ha remarcat l'alcalde. Benlloch ha mantingut aquesta setmana una trobada amb els responsables de l'empresa Robottions, previ a la cita d'aquest dilluns a Viladecans, a la qual l'alcalde assistirà acompanyat pel CEO de Robottions, Xavi García. "És un orgull comptar a Vila-real amb persones de gran talent i esperit emprenedor, disposats a innovar per a generar ocupació, riquesa i oferir solucions a la indústria i als consumidors; des de l'Ajuntament el nostre objectiu és contribuir a crear un ecosistema de la innovació forta i que done oportunitats a les nostres empreses".

Robottions és una empresa de desenvolupament de programari a mesura, programació de cel·les de paletitzat i despaletitzat, disseny d'intralogística per a l'automatització de naus de càrrega i automatització d'instal·lacions. El 2020 va obtenir el primer premi dels Premis Globalis així com el guardó Vila-real Innpulso.

Segons expliquen des de la Xarxa Innpulso, la Trobada Innpulso Emprén "té com a objectiu facilitar un acostament entre pimes innovadores en l'àmbit nacional, potenciar l'intercanvi d'experiències en la promoció i el suport a la innovació des de l'administració i, en definitiva, posicionar les pimes innovadores pertanyents a les ciutats Innpulso, donant-los visibilitat per a facilitar el seu accés a mercats potencials i connectar amb possibles inversions".

Així, entre els projectes empresarials que presenten cadascun dels municipis, "s'atorgaran dos premis, un al projecte més innovador en l'àmbit de la Innovació Social, i un altre al projecte més innovador en l'àmbit de la Innovació Tecnològica. Per a la designació d'aquests premis, el Jurat valorarà aspectes com la maduresa de la idea, la viabilitat del projecte, el grau d'innovació, la capacitat i experiència de l'equip i l'impacte del projecte sobre el territori". A més, hi haurà un esment especial per a l'empresa més influencer, és a dir, la que haja generat major trànsit i interacció en xarxes socials.

La ministra de Ciència i Innovació, Diana Morant, presidirà el lliurament dels Premis Innpulso Emprén a Viladecans.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es