Inici -> Àrees -> Participació ciutadana -> Notícies

Vila-real commemora el Dia Universal dels Drets dels Infants amb teatre de carrer, activitats lúdiques i un concert de Cantajuegos

diumenge, 14 de novembre de 2021

Excursió del Consell de Xiquets i Xiquetes a la Serra d'Irta _3

Vila-real commemorarà el Dia Universal dels Drets dels Infants, que se celebra cada 20 de novembre, amb un programa d'activitats dirigit als més xicotets que ha sigut dissenyat a partir de les propostes llançades pel Consell de Xiquets i Xiquetes. La Regidoria de Participació Ciutadana i Proximitat ha donat a conéixer els actes previstos per a la jornada dedicada a reivindicar i defensar els drets de la infància a tot el món, i en els quals no faltaran les propostes culturals, com el teatre de carrer, a més d'altres iniciatives més lúdiques, com una gimcana, i també la música, amb un concert de Cantajuegos del Grupo Scena.

La celebració arrancarà el divendres 19 de novembre, a les 17.30 hores, amb un acte oficial per a penjar la pancarta del Dia Universal dels Drets dels Infants al balcó de l'Ajuntament per part dels membres del Consell de Xiquets i Xiquetes. En aquest mateix acte es donarà lectura al manifest per a recordar i reivindicar els drets de la infància, establits el 20 de novembre de 1959 per l'Assemblea General de l'Organització de Nacions Unides (ONU), segons ha explicat la regidora de Participació Ciutadana i Proximitat, Miriam Caravaca.

Seguidament, l'animació es traslladarà als carrers de vianants del centre de la ciutat, amb un espectacle de teatre de carrer a càrrec de la companyia local La Fam. Les activitats continuaran el dissabte 20 de novembre amb una gimcana al jardí de Jaume I, ambientada en la fundació de Vila-real, que començarà a les 12.00 hores. A les 17.00 hores, el parc de la Maiorasga acollirà el tancament de les activitats amb un concert de Cantajuegos del Grupo Scena.

"Volem que els xiquets i xiquetes siguen els protagonistes d'aquestes dues jornades per a visibilitzar els principis fonamentals que els protegeixen, perquè ells també siguen coneixedors dels seus drets, però sobretot perquè puguen celebrar aquest dia internacional d'una forma lúdica i divertida", explica Caravaca, qui remarca que "les activitats han sigut dissenyades a partir de les propostes sorgides en la reunió constitutiva del Consell de Xiquets i Xiquetes".

D'altra banda, entre les activitats programades per a aquest curs del Consell de Xiquets i Xiquetes aquest dissabte els integrants d'aquest òrgan participatiu han pogut gaudir d'una excursió a la Serra d'Irta.

Galeria multimèdia

Imatges

Excursió del Consell de Xiquets i Xiquetes a la Serra d'Irta Excursió del Consell de Xiquets i Xiquetes a la Serra d'Irta _1 Excursió del Consell de Xiquets i Xiquetes a la Serra d'Irta _2
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es