Inici

Els escolars de Vila-real participen en les activitats de la Setmana de la Infància i l'Adolescència a la UNED

dilluns, 15 de novembre de 2021

Tallers de la Setmana de la Infància i l'Adolescència_3

Alumnes de Vila-real participen en les activitats de la Setmana de la Infància i l'Adolescència organitzades per la Càtedra de la Infància i l'Adolescència de la Universitat Politècnica de València, en el marc de la Xarxa d'Universitats per la Infància i l'Adolescència, juntament amb la Regidoria de Serveis Socials i la UNED. 

Els diferents tallers es desenvolupen aquesta setmana a la seu de la UNED a Vila-real i els primers a participar han sigut els alumnes dels col·legis Angelina Abad, Concepció Arenal i Fundació Flors. La primera tinent d'alcalde i regidora de Serveis Socials, Silvia Gómez; la regidora d'Educació, Aida Beteta, i la regidora de Participació Ciutadana i Proximitat, Miriam Caravaca, han visitat els tallers per a conéixer les diferents activitats que es realitzen sobre temàtiques com ara creativitat, xarxes socials, igualtat o solidaritat. 

Galeria multimèdia

Imatges

Tallers de la Setmana de la Infància i l'Adolescència_2 Tallers de la Setmana de la Infància i l'Adolescència Tallers de la Setmana de la Infància i l'Adolescència_1
Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es