Inici

Madrigal lamenta el retard en l'encesa de les calderes dels col·legis, que ha revisat SPV amb mitjans propis davant els problemes de subministrament del contracte

dimecres, 24 de novembre de 2021

El regidor de Serveis Públics Vila-real, Xus Madrigal, ha lamentat el retard en l'encesa de les calderes en els col·legis de la ciutat, a causa dels problemes amb els subministraments experimentats en les últimes setmanes. Madrigal, que ha demanat disculpes als centres pels inconvenients que aquesta demora els poguera haver ocasionat, explica que el personal municipal de l'SPV s'ha fet càrrec directament de la revisió de les calderes, el contracte de les quals està adjudicat a una empresa, que va entrar en concurs de creditors.

"Els problemes d'aquesta empresa han repercutit en el retard en l'encesa de les calderes, ja que els col·legis havien d'esperar a la revisió dels terminals per a garantir la seguretat abans de la seua posada en funcionament. Mentre es resolen tots els tràmits administratius del contracte, i per a evitar majors problemes als col·legis i que els escolars estiguen en òptimes condicions, hem revisat directament, amb recursos propis de l'SPV, les calderes, que ja poden encendre's i funcionar amb normalitat", assenyala Madrigal. "Afortunadament", agrega, "fins al moment, tal com assenyalen els centres, no havia sigut encara necessària la seua encesa".

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es