Inici -> La teua ciutat -> Igualtat -> Notícies d'Igualtat

Igualtat entrega els premis del primer certamen de vídeo viral per a conscienciar els adolescents sobre el risc de difondre imatges íntimes en xarxes socials

dimecres, 24 de novembre de 2021

Lliurament dels premis del concurs de vídeo viral Igualtat i acció!_4

Aquest dimecres ha tingut lloc el lliurament de premis del primer certamen de vídeo viral organitzat per a centres de secundària Igualtat i acció!, a l'acte han assistit l'alcalde de la ciutat, José Benlloch, i la regidora d'Igualtat, Silvia Gómez, entre altres representants de la corporació municipal. 

Els guanyadors del primer premi, dotat amb 200 euros, han sigut Joan Amposta, Alejandro Alecu i Arnau Ramírez, de l'IES Francesc Tàrrega; el segon premi, dotat amb 150 euros, ha estat per a Daniel Peinado, també alumne de l'IES Francesc Tàrrega; en tercer lloc, amb un premi de 100 euros, han quedat els alumnes de Fundació Flors Judith Barbosa i Joel Iriarte. Els guanyadors, a més dels diplomes, han rebut diferents premis en metàl·lic i entre tots els participants s'ha sortejat un telèfon mòbil d'última generació, un cèrcol de llum i un selfie stick.

El certamen es va desenvolupar durant els mesos de maig i juny d'aquest any i els joves de tercer i quart d'ESO van treballar amb el missatge "L'amor no necessita proves" per tal d'evitar que difonguen contingut íntim per les xarxes socials o amb els serveis de missatgeria. El Jurat del concurs ha estat presidit per la pintora i escriptora Paula Bonet, per la periodista cultural Patricia Mir i la tècnica d'Igualtat Lourdes Burdeus. La periodista local Beatriz Salas ha conduït el lliurament de premis que ha tingut lloc a la sala d'actes de la Fundació Caixa Rural Vila-real.

Galeria multimèdia

Imatges

Lliurament dels premis del concurs de vídeo viral Igualtat i acció!_1 Lliurament dels premis del concurs de vídeo viral Igualtat i acció! Lliurament dels premis del concurs de vídeo viral Igualtat i acció!_3

Veure més imatges

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es