Inici

Benlloch destaca l'exemple del col·legi Bisbe Pont, premiat per la Fundació Quirónsalud per la promoció d'hàbits saludables

divendres, 26 de novembre de 2021

Lliurament del premi de la Fundació Quirónsalud al col·legi Bisbe Pont

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha participat hui en l'acte de lliurament del Premi Stay Healthy, atorgat per la Fundació Quirónsalud al col·legi Bisbe Pont per la promoció d'hàbits saludables . Benlloch ha destacat que aquest assoliment del col·legi Bisbe Pont "és un exemple del que estem treballant en el municipi en l'àmbit de la salut i l'esport" i ha felicitat els alumnes i l'equip docent del centre per la tasca de foment dels hàbits saludables. En l'acte de lliurament del premi ha participat també el xef vila-realenc Roberto Bosquet, conegut per les seues receptes saludables.

Rosa Ruiz, del Grupo Quirónsalud ha lliurat el premi a la directora del col·legi Bisbe Pont, Consuelo Moreno. També ha estat present el fundador del centre, mossén Guillermo Sanchis. La Fundació Quirónsalud ha donat 3.500 euros al col·legi per tal que els puga destinar a millores en el centre o a ajudar a l'ONG que consideren.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es