Inici

Benlloch rep el nou president del PP de Vila-real i li ha donat la mà per a treballar pel progrés de la ciutat

dimecres, 1 de desembre de 2021

Reunió de l'alcalde amb Adrián Casabó

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha rebut el nou president del PP local i regidor a l'Ajuntament, Adrián Casabó, i li ha donat la mà al nou responsable de la formació política per a "treballar junts des del consistori pel progrés i l'avanç de la nostra ciutat". Benlloch ha reiterat la felicitació que en el seu moment ja va transmetre a Casabó pel seu nomenament com a president del PP i ha valorat l'interés del dirigent popular per reunir-se amb el primer edil per a abordar els principals reptes als quals s'enfronta Vila-real en un moment com l'actual, marcat per la pandèmia.

"Com he dit sempre, el meu despatx està obert a tots els grups polítics que vulguen aportar i sumar en el projecte de la nova Vila-real del segle XXI perquè són moltes les oportunitats que s'obrin a partir d'ara per a començar a definir la ciutat de les pròximes dècades, malgrat les enormes dificultats econòmiques de l'Ajuntament", ha asseverat Benlloch.

Per part seua, Adrián Casabó ha reiterat a l'alcalde l'oposició del Partit Popular a la pujada de la contribució aprovada per l'equip de govern, al mateix temps que ha mostrat la predisposició de la seua formació a col·laborar en aquells temes que són clau per al futur de la ciutat. "Hi ha assumptes que és necessari desbloquejar i que necessiten del major consens possible perquè Vila-real puga avançar i ací sempre trobaran el suport del Partit Popular", ha assenyalat Casabó.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es