Inici -> La teua ciutat -> Joventut -> Notícies joventut

Vicens lamenta que el PP utilitze el Festival Cineculpable per a fer política sense haver-se interessat pels motius del seu ajornament

dilluns, 29 de novembre de 2021

La regidora de Joventut, Anna Vicens, ha lamentat que el Partit Popular "només està interessat a fer política i criticar a l'equip de govern pel Festival de Curtmetratges Cineculpable i no per conéixer els motius que han provocat un canvi de data en l'edició d'enguany". Vicens ha eixit al pas de les declaracions del regidor del PP Adrián Casabó i ha aclarit que "si el senyor Casabó estiguera preocupat per una possible desaparició d'aquest certamen hauria preguntat en la corresponent comissió informativa o em podria haver consultat a mi com a regidora de Joventut, però el seu únic interés és criticar i fer política en lloc de conéixer la veritat".

Anna Vicens ha explicat que si Cineculpable no s'ha celebrat en la data habitual, a finals de novembre, és perquè s'ha produït un relleu en l'organització del festival i el col·lectiu que a partir d'ara portarà les regnes del certamen serà l'Associació Sal de la Fila. L'entitat ha considerat que era més adequat ajornar la seua celebració perquè, a causa de la pandèmia, enguany hi ha una producció escassa de curtmetratges professionals. "Els nous organitzadors han pensat que era més idoni retardar uns mesos el festival per a així poder comptar amb una major participació d'obres", remarca Vicens, qui afig que "la pandèmia ha afectat més la producció de curtmetratges que al rodatge de llargmetratges". Des de l'Ajuntament "hem donat suport a aquesta proposta perquè creiem que el Festival Cineculpable, que s'ha consolidat com un referent provincial i en el qual participen produccions de tot el món, ha d'apostar per mantenir el nivell de qualitat".

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es