Inici

Vila-real reconeix els docents jubilats i els alumnes amb millors expedients acadèmics amb motiu del Dia de la Ciutat Educadora

dijous, 2 de desembre de 2021

Acte del Dia de la Ciutat Educadora

Vila-real ha celebrat hui l'acte d'homenatge als docents jubilats el 2020 i 2021 així com el lliurament dels Premis Extraordinaris al Rendiment Acadèmic de primària i secundària dels cursos 2019/20 i 2020/21. L'acte, que s'emmarca en les activitats amb motiu del Dia Mundial de la Ciutat Educadora, ha comptat amb la presència de l'alcalde, José Benlloch, la regidora d'Educació, Aida Beteta, i altres membres de la corporació municipal. Aquest acte de reconeixement a alumnes i docents es recupera després que el 2020 no es poguera celebrar per la pandèmia.

Així, s'ha lliurat un reconeixement a 56 professors i mestres jubilats per a destacar la important tasca que han desenvolupat al llarg de la seua trajectòria professional per a formar persones preparades per al futur, tal com ha destacat l'alcalde. Els alumnes que han rebut el premi extraordinari han sigut 74. L'alcalde els ha felicitat per ser un exemple d'excel·lència i esforç.

Durant l'acte s'ha projectat un vídeo editat per la Regidoria d'Educació per a donar a conéixer la tasca d'associacions locals que col·laboren amb l'Ajuntament de Vila-real en el projecte de Ciutat Educadora. El lema d'aquest any per a la celebració del dia internacional és "La Ciutat Educadora no deixa a ningú enrere". En el vídeo han participat entitats com Acudim, Fundació Manantial, el centre ocupacional, Creu Roja, el CEAM L'Olivera, Apesovil i l'Espai Jove. 

L'acte ha comptat amb una intèrpret de la llengua de signes per tal que les persones sordes pogueren seguir el desenvolupament de la jornada.

Més imatges, en el Flickr de l'Ajuntament

Galeria multimèdia

Imatges

Acte del Dia de la Ciutat Educadora_1 Acte del Dia de la Ciutat Educadora_2 Acte del Dia de la Ciutat Educadora_3
Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es