Inici

El Patronat de Globalis mostra la seua solidaritat i preocupació amb el sector ceràmic per l'increment dels costos energètics

divendres, 3 de desembre de 2021

Patronat de la Fundació Globalis_9

El Patronat de la Fundació Globalis s'ha reunit aquest divendres, 3 de desembre, de manera ordinària per a tractar, entre altres punts, l'aprovació del pla d'actuació que inclou les activitats i accions que Globalis durà a terme l'any 2022 encaminades al foment de l'emprenedoria, la millora d'ocupació i la qualitat de vida i la salut des d'un punt de vista innovador. D'aquesta manera, Globalis continuarà fomentant l'educació en valors d'emprenedoria i innovació en edats primerenques, el foment del talent i l'ocupabilitat dels joves, el Fòrum Nacional d'Innovació i els Premis Globalis o el Club de Networking, adaptant-se a les noves necessitats que marca la covid-19. També participarà en la Fira Turesport al Termet de la Mare de Déu de Gràcia.

La reunió del Patronat també ha servit per a posar sobre la taula els bons resultats obtinguts enguany en el desenvolupament de les activitats realitzades, que han comptat amb la col·laboració tant d'entitats públiques com d'empreses privades. En l'àmbit formatiu dels més joves, destaquen les activitats en les quals s'ha format en emprenedoria alumnes de col·legis de primària, ESO, batxillerat i formació professional gràcies al suport de l'Ajuntament de Vila-real. D'altra banda, s'ha apostat pels webinars per a ensenyar tècniques de gestió de l'estrés en l'entorn laboral, eines d'aprenentatge, distrés i generació d'optimisme, a més de formació en compra pública innovadora a entitats municipals.

Des de la Fundació Globalis es continuarà el 2022 assessorant les empreses com a únic punt PIDI de la província del Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial dependent del Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats, però també d'Ivace o préstecs ICO o de l'IVF, on en total enguany s'ha sol·licitat un import de més de 3,5 milions d'euros per a empreses del sector de l'oci, hostaler, del metall, noves tecnologies o ceràmic. Per a finalitzar la sessió i per unanimitat del Patronat s'ha volgut fer pública una declaració de preocupació amb el sector ceràmic pels problemes que implica l'increment dels costos energètics en les empreses, que minva la seua capacitat de contractació i creació de riquesa en el territori. Tots els assistents han volgut així mostrar públicament la seua solidaritat amb aquest sector per les contínues pujades en el preu del gas i l'electricitat.

Galeria multimèdia

Imatges

Patronat de la Fundació Globalis_7 Patronat de la Fundació Globalis_8
Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es