Inici

L'alcalde felicita l'exdirector del Conservatori Mestre Goterris, Joaquín Nebot, premiat per l'SGAE pels seus 50 anys com autor i compositor

dimarts, 7 de desembre de 2021

Recepció de l'alcalde a Joaquín Nebot i Míchel Llorens

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha rebut Joaquín Nebot, que durant 35 anys ha sigut director del Conservatori Mestre Goterris, amb motiu del reconeixement que la Societat General d'Autors i Editors (SGAE) ha atorgat al músic i professor vila-realenc. Nebot ha rebut la clau de la Casa dels Creadors que es lliura a les persones que formen part de l'SGAE més de 50 anys com a autors literaris i compositors. L'alcalde ha felicitat Nebot per aquest reconeixement així com per la seua trajectòria musical i docent i li ha agraït la seua dedicació com a professor i director del Conservatori Mestre Goterris durant vora quatre dècades. En l'actualitat, Joaquín Nebot continua vinculat al centre com a president de la Junta Directiva.

 En la recepció amb l'alcalde també ha estat present el nou director del Conservatori, Míchel Llorens, al qual Benlloch ha desitjat sort i encert en aquesta nova etapa i li ha traslladat el suport de l'Ajuntament de Vila-real.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es