Inici -> Àrees -> Economia -> Notícies

Vila-real reedita la Fira de Nadal amb pista de gel i animació per a ajudar a la reactivació comercial i hostalera de la ciutat

divendres, 10 de desembre de 2021

El regidor Diego A. Vila ha presentat la Fira de Nadal

L'avinguda de la Murà tornarà a convertir-se en un parc nadalenc amb jocs, animació, atraccions i pista de gel gràcies a la Fira de Nadal, un esdeveniment impulsat des de la Regidoria de Comerç per a dinamitzar la ciutat, ajudar a la reactivació del comerç i l'hostaleria i oferir una alternativa d'oci per a les famílies. El regidor responsable de l'àrea, Diego A. Vila, ha presentat hui la Fira de Nadal, que estarà oberta del 17 de desembre al 3 de gener, i el muntatge de la qual arrancarà ja aquest pròxim dilluns 13 de desembre.

Vila ha destacat que l'oportunitat que suposa la Fira de Nadal "per a continuar ajudant al comerç i l'hostaleria en aquestes dates". Una iniciativa que "com s'ha demostrat en anys anteriors, ha resultat positiva i per això no podem desaprofitar-la, especialment en aquests moments en els quals tantes dificultats estan passant a causa de la pandèmia". El regidor ha agraït per endavant la comprensió dels veïns i veïnes per les molèsties que puga ocasionar la instal·lació de la fira, que ocuparà el tram de l'avinguda de la Murà entre l'Auditori Municipal i el carrer Ramón y Cajal, però ha insistit que l'objectiu és "dinamitzar l'economia local i treballar per a la recuperació de la ciutat".

La fira comptarà amb quatre espais: pista de gel, zona de carrusel, zona d'alimentació amb venda de dolços, castanyes i productes similars, i zona d'animació on es realitzaran actuacions i tallers per als xiquets i xiquetes. L'horari habitual serà de 10.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 20.30 hores, encara que els dies festius hi haurà horari especial. La Fira de Nadal, que ha sigut adjudicada a una empresa local, comptarà amb preus populars de 2 euros per viatge, tant per a la pista de gel com per al carrusel. A més, totes les vesprades es realitzaran actuacions o activitats d'animació per als més xicotets.

La programació de Nadal es completarà amb activitats organitzades per altres regidories, que es presentaran en els pròxims dies, entre les quals hi haurà també actuacions d'animació teatral pels carrers de la ciutat durant tot el mes per les companyies locals La Fam, Xarxa Teatre, Visitants i Scura Splats. Aquesta activitat es durà a terme en col·laboració amb la Unió de Comerç de Vila-real (Ucovi).

El regidor de Comerç ha recordat que l'Ajuntament impulsa també la programació de Nadal i Reis en col·laboració amb Joventut Antoniana; la ruta dels betlems, juntament amb la Fundació Caixa Rural Vila-real i la Congregació de Lluïsos. A més, la Regidoria de Cultura també organitza activitats com ara concerts nadalencs, festivals escolars, presentació de llibres i diferents activitats d'associacions de la ciutat. En l'àmbit esportiu no faltarà tampoc la tradicional Sant Silvestre, que tindrà lloc el 27 de desembre organitzada pel Club Triatló.

Finalment, l'edil ha subratllat que "es tracta d'una programació completa i extensa, adaptada a la situació sanitària i que en tot cas estarà supeditada a qualsevol canvi en l'evolució de la pandèmia". Per això, Vila ha fet una crida a la prudència i responsabilitat de veïns, veïnes i visitants perquè "complisquen les mesures i que puguem gaudir de l'oci nadalenc sense perjudicar els altres".

Galeria multimèdia

Imatges

Cartell de la Fira de Nadal
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es