Inici -> Àrees -> Sanitat -> Notícies sanitat

L'oficina de Proximitat ajuda els vila-realencs a sol·licitar el passaport covid i descarrega 120 certificats en només tres dies

dilluns, 13 de desembre de 2021

Proximitat ajuda els veïns i veïnes a descarregar el passaport covid

L'oficina de Proximitat de l'Ajuntament de Vila-real ha tramitat en tan sols tres dies un total de 120 passaports covid als veïns i veïnes de la ciutat que han acudit al servei oferit pel consistori per a facilitar l'obtenció del certificat de vacunació. "Des del primer minut, l'Ajuntament de la ciutat ha volgut estar al costat dels vila-realencs i de les autoritats sanitàries en tot allò que estiga a la nostra mà per a combatre el virus i ajudar la ciutadania en aquesta lluita. Per això, quan la Generalitat va anunciar la implantació d'aquest passaport covid per a accedir a locals d'oci i de restauració, immediatament vam decidir també incrementar la cartera de serveis per a assistir als ciutadans que ho requerisquen en la descàrrega del certificat", assenyala la regidora de Proximitat i Participació Ciutadana, Miriam Caravaca.

En els tres dies hàbils que va tenir la setmana passada, 120 persones van acudir a la planta baixa de l'Ajuntament per a sol·licitar aquest servei, que continua prestant-se cada matí, de 9.00 a 13.00 hores. Per a poder descarregar el passaport, els interessats han d'acudir amb el SIP i un telèfon mòbil, en el seu cas. Els certificats s'han entregat tant en format digital, en el terminal telefònic, com en impressió en paper.

A més de l'assistència en la tramitació del passaport covid, Vila-real s'ha posat també al capdavant en un altre dels flancs de la lluita contra el virus: la vacunació en els col·legis i les jornades especials d'immunització programades per al divendres i el dissabte a l'Hospital de la Plana. Amb aquest objectiu, l'alcalde, José Benlloch, ha contactat aquest mateix matí amb el director gerent del Departament de Salut de la Plana, Miquel Rovira, per a interessar-se per tot el procés i facilitar a les autoritats sanitàries tot el que puguen requerir, en matèria d'intendència, logística o dispositius de seguretat, per a garantir l'èxit d'aquesta nova fase. Per a això, demà s'han convocat dues reunions: una primera amb el Departament de la Plana, a la qual assistiran també la Policia Local i Protecció Civil i, posteriorment, amb els directors dels col·legis de Vila-real.

"Volem escoltar i atendre les necessitats que ens puguen plantejar els centres docents i fer-los saber que tenen el seu Ajuntament a la seua disposició per a tot el que puguen requerir i estiga a la nostra mà, com hem fet en altres ocasions, com els preparatius dels protocols de seguretat en el retorn a les aules després del confinament o el reforç de neteja i materials d'higiene", recorda Benlloch. En la mateixa línia, l'alcalde ha posat també els recursos municipals a la disposició de l'Hospital de la Plana, per a encarar aquesta nova fase i, en particular, el punt de vacunació sense cita prèvia programat per al dissabte 18 de desembre.

Galeria multimèdia

Imatges

Proximitat ajuda els veïns i veïnes a descarregar el passaport covid_1
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es