Inici

Vila-real netejarà i adequarà una vintena de camins i solars a través del programa de brigades de mitigació de la Diputació

dijous, 16 de desembre de 2021

Xus Madrigal es reuneix amb el diputat Abel Ibáñez

L'Ajuntament de Vila-real s'acull per primera vegada al programa de la Diputació de Castelló per a la neteja de cunetes i adequació de solars a través de les brigades de mitigació de riscos del Consorci Provincial de Bombers amb l'objectiu de dur a terme una vintena d'actuacions "aprofitant els recursos que ens ofereix la col·laboració entre administracions". D'aquesta manera s'ha pronunciat el regidor de Serveis Públics, Xus Madrigal, després de la reunió que ha mantingut amb el diputat provincial de Bombers, Abel Ibáñez. En la trobada, tots dos han acordat l'adhesió de Vila-real al programa que ofereix la institució provincial per a posar a la disposició dels municipis de la província les brigades de mitigació i maquinària especialitzada per al desbrossament de camins i solars. En aquest cas, l'Ajuntament de Vila-real ha sol·licitat la col·laboració de la Diputació per a dur a terme tres tipus de tasques: la neteja d'alguns solars d'ús municipal, el desbrossament de cunetes en camins rurals i la compactació i adequació de diverses vies agrícoles sense asfaltar.

"Vull agrair la predisposició de la Diputació de Castelló per a posar al nostre abast els mitjans del Consorci Provincial de Bombers que ens permeten no sols millorar l'estat de camins i solars sinó també evitar riscos per possibles focus d'incendi", ha subratllat el regidor de Serveis Públics. En concret, es durà a terme el desbrossament i neteja de cunetes en una quinzena de camins: camí Vell Castelló-Onda, camí Vell Vila-real-Onda, vial de servei de l'A-7, Senda Pescadors, camí de Bellot, camí de les Voltes, camí d'Artana, camí de l'Assagador, camí de l'Aljub, camí de Miralcamp, camí de Molí Llop, camí de la Ratlla, camí lde a Ratlla de Betxí, camí de Torrehermosa i camí de Fornets.

D'altra banda, també es realitzaran labors de rebliment i compactat a la Senda Mundo i el Sedenyet del Carme, així com en tres solars d'ús municipal a l'entorn del carrer del Cardenal Tarancón.

El diputat provincial de Bombers, Abel Ibáñez, ha mostrat la seua satisfacció per l'adhesió de l'Ajuntament a aquest programa perquè "Vila-real és un dels municipis que més aporta a la Diputació, una institució que vol estar al costat de tots els pobles de la província, ajudant a millorar el dia a dia de les persones".

Xus Madrigal ha recordat, a més, l'esforç de l'Ajuntament de Vila-real en la posada a punt de camins rurals, amb el compromís de completar la millora de tota la xarxa municipal, formada per 150 quilòmetres de vies agrícoles, durant aquesta legislatura.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es